little_susie - razem z 29354 i jej koleżanką jakoś się zdzwonię - one wsiadają we Wrzeszczu, więc miło byłoby gdybyście Wy też się umówiły. Mam jeszcze numer Ewy z Bydgoszczy, ale myślę, że zabiorę jeszcze chustę, tak jak alter_ego i po prostu będziemy nią wymachiwać na stacjach. Wydaję mi się, że tak będzie wygodniej.little_susie pisze:W stronę do Łodzi to chyba jakoś przez okna się będziemy nawoływać
Wesoły pociąg :) Gdańsk - Łódź 29.08.09r
Hej, Hej
No już tylko kilka dni...
jak tam nastroje???
i przygotowania do konkursu tanecznego... mam nadzieje, że pozytywne
Ok, na dzień dzisiejszy "Wesoły Pociąg" przedstawia się następująco:
1) 29354 + Invincible + Little_susie - Gdańsk Wrzeszcz 07:51
2) Lauren - Tczew 08:28
3) ewa15_MJJ + RandiaMJ + anniaa + MJ_Aniuta + 1 MJowiczka + Maja:) - Bydgoszcz Główna 10:25
4) alter_ego - Toruń Główny 11:28
5) Kasiaaa + 2 MJowiczów - Włocławek 12:07 (?)
6) MichaelsAngel + DJ SCARECROW + _*Aga*_222 + Izabela i 5 MJowiczów - Kutno 12:46
Z moich obliczeń to już jest 23 "ludziów" :) tak sobie myślę, że w jednym przedziale to będzie na trochę gorąco... ale zawsze można otworzyć okno
(a w ogóle to podobno sobota ma być upalna :D )
nie zapominajmy, że do "oficjalnego zebrania" będzie jeszcze jakieś 4 godz., może ktoś zechce udać się na jakieś drobne zakupy lub coś w tym stylu ;) W każdym razie ja reflektuję na grupowe przemierzanie Łodzi :)
Pamiętajcie o czarnych chustach :)
No już tylko kilka dni...
i przygotowania do konkursu tanecznego... mam nadzieje, że pozytywne Ok, na dzień dzisiejszy "Wesoły Pociąg" przedstawia się następująco:
1) 29354 + Invincible + Little_susie - Gdańsk Wrzeszcz 07:51
2) Lauren - Tczew 08:28
3) ewa15_MJJ + RandiaMJ + anniaa + MJ_Aniuta + 1 MJowiczka + Maja:) - Bydgoszcz Główna 10:25
4) alter_ego - Toruń Główny 11:28
5) Kasiaaa + 2 MJowiczów - Włocławek 12:07 (?)
6) MichaelsAngel + DJ SCARECROW + _*Aga*_222 + Izabela i 5 MJowiczów - Kutno 12:46
Z moich obliczeń to już jest 23 "ludziów" :) tak sobie myślę, że w jednym przedziale to będzie na trochę gorąco... ale zawsze można otworzyć okno
Myślę, że jeśli tylko te osoby będą chciały, to ja nie mam nic przeciwkoLauren pisze:1) Robimy jakąś zbiórkę na peronie/dworcu? Bo wiadomo, że mogą jechać jeszcze fani, którzy nie są zarejestrowani na naszym forum, poza tym żeby wszyscy nie rozproszyli się w różne strony.
Wydaje mi się, że będzie sporo czasu na to, aby to uzgodnić. Ustalanie teraz takich szczegółów może wprowadzić zamieszanie.Lauren pisze:2) W drodze powrotnej też będziemy się zbierać gdzieś przed klubem czy jak?
Sądzę, że większość z nas będzie w sali VIP-ów, ale gdyby jakieś "owieczki" znalazły się w innej komnacie, no to przecież żyjemy w XXI wieku... :)little_susie pisze:2. A właśnie co do drogi powrotnej? Będziecie w tej głownej sali w klubie?
Pamiętajcie o czarnych chustach :)
Ostatnio zmieniony wt, 25 sie 2009, 0:10 przez alter_ego, łącznie zmieniany 1 raz.
that's all for L.O.V.E.
Doczekać się nie mogę. ; >alter_ego pisze:No już tylko kilka dni... jak tam nastroje???
Cieszę się, bo ja też o tym myślałam.alter_ego pisze:W każdym razie ja reflektuję na grupowe przemierzanie Łodzi :)
Ok, dziękuję za odpowiedzi. Chociaż zauważyłam, że za dużo się wszystkim przejmuję i za dużo pytam. Już będę cicho.
Do zobaczenia MJowicze.

- MichaelsAngel
-
Invincible.
- little_susie