Witam serdecznie :-)
Re: Witam serdecznie :-)
Witam niemal rówieśnika 
Cieszy mnie, że do tego forum dołącza osoba, która ma coś do powiedzienia - a przynajmniej tak wywnioskowałem po pierwszych postach :) A postać Michała Wiśniewskiego jest z pewnością dla większości zbyt kontrowersyjną, w tym dla mnie. Wiele jego cech można szanować, ale fanem jego solowej i zespołowej twórczości to ja raczej nie będę ;]
Cieszy mnie, że do tego forum dołącza osoba, która ma coś do powiedzienia - a przynajmniej tak wywnioskowałem po pierwszych postach :) A postać Michała Wiśniewskiego jest z pewnością dla większości zbyt kontrowersyjną, w tym dla mnie. Wiele jego cech można szanować, ale fanem jego solowej i zespołowej twórczości to ja raczej nie będę ;]
- Krzychu Redhedzio
Gdzie tam!Krzychu Redhedzio pisze:Po to właśnie się tu zarejestrowałem i mam nadzieje , że nikomu nie przeszkadza fakt , że na forum bedzie osoba , której idolem jest Michał Wisniewski
Taką mamy zasadę, ze każdy jest fanem kogo chce, ino żeby naszego Michael'a też choć troszkę lubił
Mamy tu fanów maści przeróżnej- Slaszowców, Stingowców, Wampirzyce i wogóle różne inne, więc czuj się swobodnie za swoim idolowaniem.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Witam nowego forumowicza.Krzychu Redhedzio pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie![]()
W TV nie dawali koncertu z Bemowa.Krzychu Redhedzio pisze:Moja pasja Michaelem Jacksonem zaczęła się w roku 1998 kiedy to obejrzałem w TV fenomenalny koncert MJ z Warszawskiego Bemowa
Prawdopodobnie masz na myśli koncert również z trasy HIStory ale z Monachium - ten owszem polska TV emitowała na swojej antenie.

W Polskiej telewizji koncertów jak na lekarstwo (nie licząc biesiad i innych przytupaji) ale data emisji przez TVP1 koncertu z Monachium była rewelacyjna, w tym samym czasie na Polsacie grali Rolling Stones Live…MJJ pisze:Witam nowego forumowicza.Krzychu Redhedzio pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie![]()
W TV nie dawali koncertu z Bemowa.Krzychu Redhedzio pisze:Moja pasja Michaelem Jacksonem zaczęła się w roku 1998 kiedy to obejrzałem w TV fenomenalny koncert MJ z Warszawskiego Bemowa
Prawdopodobnie masz na myśli koncert również z trasy HIStory ale z Monachium - ten owszem polska TV emitowała na swojej antenie.