Witam serdecznie :-)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Witam serdecznie :-)

Post autor: Krzychu Redhedzio »

Witam wszystkich bardzo serdecznie :-)
Postanowiłem się zarejestrować na tym forum gdyż był taki okres w moim życiu kiedy to Michael Jackson był moim największym idolem.
Dziś już tak nie jest ale nadal bardzo lubie jego utwory i wciąż nie potrafie przejść obojętnie gdy słysze coś o nim :-)
Jak widzicie mam na imie Krzychu.Moja pasja Michaelem Jacksonem zaczęła się w roku 1998 kiedy to obejrzałem w TV fenomenalny koncert MJ z Warszawskiego Bemowa.Byłem zachwycony tym koncertem i oglądałem go setki razy.Z pobliskiego sklepu stopniowo wykupiłem wszystkie kasety Michaela zaczynając od "History" a skończywszy na (o ile dobrze pamiętam) "Bad".W szkole podstawowej byłem głównie znany z tego że słucham Michaela z czego byłem dumny rzecz jasna :-)
Na dziś dzień mam 17 lat i moje zainteresowania muzyczne się nieco zmieniły.Moim idolem jest Michał Wiśniewski ale wciąż mam pewien sentyment do osoby i niezwykłej twórczośći Michaela i czekam z niecierpliwością na jego zapowiedziany kilka miesięcy temu powrót na scene :-)
Mam nadzieje , że na tym forum bede się czuł jak w "domu" i że bedzie miła atmosfera :-) Czytałem wiele Waszych postów tutaj i stwierdzam , że Jesteści fajni ludzie :-)
Pozdrawiam serdecznie :-)
Awatar użytkownika
żaba

Post autor: żaba »

Witam!!! :hug:
Ciesze się, że postanowiłeś do nas dołączyć! Może za naszą sprawą odkryjesz na nowo Michaela Jacksona!!!
Baw się dobrze!!! :dance:
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

No oby ;-)
Awatar użytkownika
Dav20

Post autor: Dav20 »

I ja cie witam bardzo serdecznie ...... japrosic japrosic japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Witamy :happy: ;-)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Heh! Miło u nas widzieć kolejnych fanów Michael'a (bo chyba mogę Cię tak nazywać? ;-) )
Rozgość się i baw się dobrze :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Śmiało możecie mnie nazywać fanem Michael'a bo tak właśnie jest :-)
Po to właśnie się tu zarejestrowałem i mam nadzieje , że nikomu nie przeszkadza fakt , że na forum bedzie osoba , której idolem jest Michał Wisniewski :-)
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Witamy!!!

:happy: :mj:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
żaba

Post autor: żaba »

Krzychu Redhedzio pisze:Śmiało możecie mnie nazywać fanem Michael'a bo tak właśnie jest :-)
Po to właśnie się tu zarejestrowałem i mam nadzieje , że nikomu nie przeszkadza fakt , że na forum bedzie osoba , której idolem jest Michał Wisniewski :-)
Mi to nie przeszkadza!!! Większość (???) z nas także podziwia wielu przeróżnych artystów, ale łączy nas MJ!! Jeszcze raz witam serdecznie!!! :hug:
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Ależ my nic do Pana Michała nie mamy ;-) Za to serdecznie witamy :happy:
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Bardzo się ciesze , że macie takie podejście :-) Jesteście naprawde super :-)
Starsznie się bałem Waszej reakcji na to kto jest moim idolem ale widze , że nie mam się czego bać bo Jesteście kochani :-)
Masz racje łączy nas Michael !!! ;-)
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Witaj ;) wszystkich serdecznie zapraszamy na forum..
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Krzychu Redhedzio pisze:Bardzo się ciesze , że macie takie podejście :-) Jesteście naprawde super :-)
Starsznie się bałem Waszej reakcji na to kto jest moim idolem ale widze , że nie mam się czego bać bo Jesteście kochani :-)
Masz racje łączy nas Michael !!! ;-)
Ależ oczywiscie, ze nie masz się czego obawiać. Ja osobiście nie przpadam ze muzyką Ich Troje, to poporstu nie moja bajka, ale rozumiem, ze ktoś moze ich lubić, o gustach się nie dyskutuje, jesli tylko ta muzyka sprawia, ze czujesz się szczęśliwszy to bardzo dobrze.
Do Michała Wiśniewskiego nic nie mam, uwazam ze jest spoko, i za prasa na niego za bardzo najeżdza, czyli tak jak na naszego Michaela. My tu wiemy, ze to co piszą w gazetach nie musi byc prawdą, ze zawsze trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte. :hug:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Droga Lunatyczko :-)
Masz świętą racje.Już nie raz się przekonałem o tym , że nigdy nie należy wierzyć prasie.Zarówno jeśli chodzi o Michała Wisniewskiego jak i o naszego Michaela :-( Ale nie ma co się przejmować bo gazety i prasa to dla mnie dno a my Fani Jestesmy po to , że wspierać swojego idola :-)
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

witaj! ;-)
ODPOWIEDZ