Bydgoszcz - Toruń - Grudziądz --> Łódź 29.08.09r.

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
alter_ego

Bydgoszcz - Toruń - Grudziądz --> Łódź 29.08.09r.

Post autor: alter_ego »

Witajcie ;-)

Piszę do tych, którzy zamieszkują wymienione miejscowości lub też okolice tych miast i 29 sierpnia wybierają się pociągiem do Łodzi na MJowisko 09'. Jest świetne połączenie pociągiem pośpiesznym:

Bydgoszcz Główna 10:25 - Toruń Główny - 11:28 - Łódź Kaliska 14:14

Tak sobie pomyślałem, że fajnie byłoby się zebrać razem i wspólnie dojechać do celu. Zajęlibyśmy jeden przedział i podczas podróży moglibyśmy sobie urządzić pogaduchy i takie tam...

I skoro tak razem byśmy przyjechali, moglibyśmy też razem wrócić :-) np. takim połączeniem:

Łódź Kaliska 6:48 - Toruń Główny 10:14 - Bydgoszcz Główna 11:15

Myślę, że w ten sposób podróż byłaby znacznie ciekawsza i krótsza... w końcu w kupie siła :P
that's all for L.O.V.E.
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

Jeżeli nic się nie zmieni jadę samochodem i zabieram MJabs :) Można by za to spróbować sie spotkać i poznać przed 29.08 - taka mała integracja ;) Po środku jest Toruń więc zapraszamy do nas :)
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
alter_ego

Post autor: alter_ego »

hmmm... tłumy się jakoś nie kwapią do tej integracji ;-) poza mną, tobą i MJabs głucho... :( domniemam, że Ty z MJabs już się zintegrowałyście ;-) ja bardzo chętnie bym się z wami spotkał ale przed 29 to będzie trudno :-/ przeszkodę stanowi --> praca, praca, praca :(
that's all for L.O.V.E.
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

alter_ego pisze:tłumy się jakoś nie kwapią do tej integracji
Bo mało nas na forum...hihihi Jakby jakiś dzień jednak Ci pasował to zapraszamy :)
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
mjrink

Post autor: mjrink »

Ja jadę z Bydgoszczy, ale prawdopodobnie PKS w nocy. Ale chętnie zabiorę się z wami w drogę powrotną
ODPOWIEDZ