Skąd się wzięły Wasze nicki?
dobra przyznam się Maryśka to moje 2 imię, na necie zawsze się nim posługuje, a numer 17 hymmm... nie powiem

Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
- maadziulaa
Mój nick powstał na potrzeby mojego bloga,który(tak przy okazji)teraz pod umiera z braku czasu
tak zostało i wszędzie gdzie się da jest przez dwa "a" 
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
- Liberian Girl
- Lady Justine
Mój nick wywodzi się z forum WoTR.
Wtedy go wymyśliłam, ponieważ lubię jak się na mnie mówi Justine, a Lady to dodałam, ponieważ kojarzyło mi się z Lady Croft.
No cóż, teraz to praktycznie ten nick używam wszędzie.
(A na WoTR jestem nazywana również Żastyna, ponieważ raz na naszym czacie ktoś tam wymyślił Justine->Dżastyna->Żastyna)
Wtedy go wymyśliłam, ponieważ lubię jak się na mnie mówi Justine, a Lady to dodałam, ponieważ kojarzyło mi się z Lady Croft.
No cóż, teraz to praktycznie ten nick używam wszędzie.
(A na WoTR jestem nazywana również Żastyna, ponieważ raz na naszym czacie ktoś tam wymyślił Justine->Dżastyna->Żastyna)
- Prince&Blanket
Mój nick?? xD Prince& Blanket.. No to tak: nick powstał od imion synów Majkela- Prince'a i Blanket'a. W szkole mówiąmi Prince, Blanket to moja najlepsza przyjaciółka, która też jest tu na forum pod nickiem OneDayInYourLife ;DD a czemu P&B zamiast Prince?? nie wiem, to był moment i tak wyszlo^^
pzdr;*
pzdr;*Mój nick to dosyć dziwna sprawa . Kiedyś jak miałem 3 lata mazałem po notesie (który później znalazłem) Detox Detox i tak przez 100 stron . Zupełnie nie wiem dlaczego , nudziło mi się . Następnie , w pewnej grze (już nie pamiętam jakiej) nie mogłem wymyśleć nicku . No to wziąłem na losowy . I co wylosowało ? Detox . No i od teraz taki nicku używam często chociaż mam też inne . Odkryłem ze pare osób używa takiego samego nicku , więc prosze nie wnioskować odrazu , że to ja .
hmm świetny temat
Mój nick wziął się z pewnych przydomków nadanych przez znajomych <sami rozszywfrujcie w nicku>
..ktoezy twierdzą że popadłam obłęd,obsesje itp. na punkcie MJ ..:D hm..no dobra przyznaje się
więc połączyłam głupie przezwisko z zafascynowaniem Michaele'm i tak powstało mjotka :D troche zmieniłam pisowanie,ot tak dla lepszego efektu p rzekazu

Life is hallucination ,death is awakening...
- Oluksandra
- MJ4everify
- Maria Krystyna
-
Michaelka111
Mój nick powstał w momencie kiedy zakładałem mojego pierwszego w życiu maila - zakładała go moja starsza kuzynka z 4 lata temu kiedy to ona miała dostęp do internetu i pytała się o nicka na maila, a ja się zastanawiałem nad czymś fajnym i nieskomplikowanym i po kilku chwilach odparłem - dajesz "hubertous":D I tak jakoś teraz prawie wszędzie używam tego nicka
Ot krótka historia.

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- SmoothCriminalistka
Mojego nie trudno się domyślać
'Smooth Criminal' była to dla mnie przez długi czas naj naj naj piosenka i żadna inna nie była jej w stanie przebić. 'Criminal' przerobione na 'Criminalistka', oczywiście. Żeby było żeńsko, a jednocześnie zaszalałam z obcokrajowym językiem i nie zmieniłam 'C' na 'K', a tak by było 100%-owo polsko. Więc taki wygmatwaniec 
~ * ~
Kiedy nie ma Ciebie,
Smutno płynie czas.
Nie ma gwiazd na niebie,
Nawet księżyc zgasł......
~ * ~
Kiedy nie ma Ciebie,
Smutno płynie czas.
Nie ma gwiazd na niebie,
Nawet księżyc zgasł......
~ * ~