witajcie
witajcie
Witam wszystkich. Mam na imię Edyta. Mieszkam w Warszawie. Bardzo się cieszę, że dolączylam do waszej grupy. Jestem fanką MJ od.... ojojoj nie pamiętam. Tzn. bardzo lubilam jego piosenki, a po jego śmierci [*] jeszcze bardziej go pokochalam. Tak zawsze jest. Czlowiek docenia inną osobą, gdy jej zabraknie. Smutne, ale prawdziwe.
A teraz powiem coś o sobie: jestem dosyć skrytą osobą, chętnie pomagam innym, lubię filmy, książki, taniec, muzykę i oczywiście MJ :D Chodzę do liceum (już 2 kl.) jestem w klasie biologiczno-cheicznej, ale nie wiem czy chcę wiązać swoją przyszlość z medycyną:) Jeszcze 2 tyg temu chcialam badać zwloki, a teraz wolę pracę w powietrzu (stewardesa). To chyba narazie tyle. Pozdrawiam, Edzia:*
A teraz powiem coś o sobie: jestem dosyć skrytą osobą, chętnie pomagam innym, lubię filmy, książki, taniec, muzykę i oczywiście MJ :D Chodzę do liceum (już 2 kl.) jestem w klasie biologiczno-cheicznej, ale nie wiem czy chcę wiązać swoją przyszlość z medycyną:) Jeszcze 2 tyg temu chcialam badać zwloki, a teraz wolę pracę w powietrzu (stewardesa). To chyba narazie tyle. Pozdrawiam, Edzia:*
"W świecie, których tak często spowija mrok, on byl promieniem swiatla, którego będzie nam z pewnością brakowalo"