cicha: masz może jakiegoś linka do tego występu w lepszej jakości ?
Najsłabsze Ogniwo
A ja to wykonanie Dangerous widziałem w tvp2 . Tak ,tak wtedy telewizja publiczna była jeszcze publiczna.
Wyeliminowanie Billie Jean 25 dziwi.
Pierwszy pocałunek czy 121??
Pierwsze pieszczoty czy 121??
Pierwszy sex czy 121??
Pierwszy , pewnie troszke niedopracowany,nieudolny ale pierwszy, dający początek wszystkiemu co pózniej.
A Billie Jean jest pierwszą pierwszości.
Wyeliminowanie Billie Jean 25 dziwi.
Pierwszy pocałunek czy 121??
Pierwsze pieszczoty czy 121??
Pierwszy sex czy 121??
Pierwszy , pewnie troszke niedopracowany,nieudolny ale pierwszy, dający początek wszystkiemu co pózniej.
A Billie Jean jest pierwszą pierwszości.
Na marginesie. Chyba nie twierdzisz, że właśnie tutaj Dangerous jest śpiewane na żywo?Speed Demon pisze:A całe show pokazuje głównie, jak doskonałym utworem jest "Dangerous". Generalnie przedkładam wokal live nad taniec.
Canario - Tobie to skojarzenia chodzą po głowie. Głodnemu chleb na myśli. Tak, to ja się nie bawię
Dobra znalazłam link. Okazuje się, że są jeszcze aktywne.pLaYmAn pisze:cicha: masz może jakiegoś linka do tego występu w lepszej jakości ?
1-szy post zapraszam: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 48&start=0
Dla mnie takim utworem jest Another Part Of Me. :)Speed Demon pisze:jeden utwór z trasy Bad rozwala wszystkie "performanse" MJa w stylu "Dangerous"
Ostatnio zmieniony ndz, 09 sie 2009, 1:53 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Speed Demon
Twierdzę właśnie odwrotnie (dlatego eliminuję), o to chodzi w uzasadnieniu - jeden utwór z trasy Bad rozwala wszystkie "performanse" MJa w stylu "Dangerous".cicha pisze:Na marginesie. Chyba nie twierdzisz, że właśnie tutaj Dangerous jest śpiewane na żywo?Speed Demon pisze:A całe show pokazuje głównie, jak doskonałym utworem jest "Dangerous". Generalnie przedkładam wokal live nad taniec.
- insomniaof
- majkelzawszespoko
no to nie głosuj jeszcze teraaaaz!Speed Demon pisze:A całe show pokazuje głównie, jak doskonałym utworem jest "Dangerous"
każdy ruch i gest jest tutaj zgrany z rytmem. każdy ruch koszuli nawet. zwróćcie uwagę na stopy, bo poza małym potknięciem przy końcówce, to wykonanie jest najlepsze na świecie, co do milimetra stopy współpracują, one żyją swoim rytmem, jakby to one były gwiazdą. kocham je pod każdym względem. geniusz.
jak sama nazwa wskazuje - UDOSKONALENIE(?) ; Pcicha pisze:Te nastepne wykonania, to juz rutyna i dalsze udoskonalenie wzglednie modyfikowanie tych pierworodnych ;p
dla mnie to samo. another part of me miażdży wszystkie występy jak imadło. ; ) to był szczyt. ' widze zaszczyt a za szczytem zaszczyt za zaszczytem'Speed Demon pisze:jeden utwór z trasy Bad rozwala wszystkie "performanse" MJa w stylu "Dangerous".
a ja się wyłamię i zagłosuję na Smooth Criminal.
niby hitowy kawałek z klipem, który według mnie zabija każdy klip na świecie, a jedak akurat ta koncertówka mnie nie siada. w sensie kretyńsko wygląda Michael w takim stroju, a już nie mówie, że ciężko to zaśpiewać w studio, nie wspominając o koncercie. więc w tym wypadku performance przegrywa u mnie z oczekiwaniami, jakie dał mi klip. no bo marynara to nie moc. mocą jest video!
PS: nie wiem dlaczego głosujecie na Beat It, wytłumacz mi ktoś, będę wdzięczny. toćto hit!
- Oluksandra
-
ABmoonwalker
Tlumaczenie już było.majkelzawszespoko pisze:PS: nie wiem dlaczego głosujecie na Beat It, wytłumacz mi ktoś, będę wdzięczny. toćto hit!
Beat It (Bad Tour Live 1987)
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you

x
x