Spotkanie w Mławie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Diana_N

Spotkanie w Mławie

Post autor: Diana_N »

Chciałabym zorganizować spotkanie w Mławie lub okolicach,w woj.mazowieckim ;D To moje pierwsze spotkanie i mi zależy..Prosze ! Piszcie pod tematem..
Obrazek
Awatar użytkownika
Diana_N

Powiem tak:
Bardzo mi zależy na tym spotkaniu i w pewnym sensie to moje marzenie ,żeby poznać osobę która też kocha Jacka .. Więc proszę piszcie , Mława od Warszawy jest bliziutko ,a ja niestety nie mam możliwości jechania do Warszwy peoszę :smutek:
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Chciałabym Ci pomoc, ale niestety nie mam możliwości... Jestem spod Łodzi i jeszcze nie wyrobiłam prawa jazdy, ale skoro to tak bliziutko, to czy nie możesz poprosić rodziców, aby ten jeden raz Cię do Warszawy jakoś przetransportowali, że tak powiem?? ;-)

Powodzenia
Awatar użytkownika
Diana_N

No tak,tylko że mam małego braciszka który ma 7 miesięcy i tata z mamą poświęcają mu dużo czasu,a tata nie ma czasu na zawiezienie mnie ..;( A samej mnie nie puszczą,wkońcu mam 12 lat ;/
Obrazek
Forever Yours

Post autor: Forever Yours »

Diana_N, kiedy chcesz jechać do Wawy? Może da radę Cię zabrać.
Awatar użytkownika
Diana_N

Hmm...Niewiem ;/CZy wogóle będe jechać ,jak już to na koncert do multikina..To mój pierwszy ;D
Obrazek
ODPOWIEDZ