Real Madryt
Real Madryt
Moja ukochana druzyna moj Roberto Carlos, Iker Casillas,David Beckham
wczoraj poniesli tragiczna porazke Olympique Lyon - Real Madryt 3:0 (3:0) !!! jak to sie mogło stac
, wczoraj był 13 i wogole dzien mialam do tak zwanej dupy,spozniłam sie do szkoly, nie zjadłam sniadania, zapomnialam polowy zeszytów, i teraz to !!! no co sie dzieje !! ??

CF REAL MADRID niestety jeszcze jest na Ziemi i nie doleciał na swoją galaktykę. Chociaż ogólnie gra nie była taka zła jakby wskazywał wynik, to jednak zespół grał za wolno, sytuacje, które mieli zostały niewykorzystane, Casilas w murze ustawił za mało zawodników dzięki czemu ten brazylijczyk z Lyonu miał ułatwione zadanie (choć trzeba przyznać, że jego strzały po których padły bramki były bardzo dobre - w stylu Roberto Carlosa). Najjaśniejszym punktem zespołu był dopiero co sprowadzony Robinho, ale sam nie był w stanie wygrać meczu. Gdyby koledzy z zespołu zagrali tak jak on to wynik byłby odwrotny. A tak w pierwszej kolejce Ligi Mistrzów trzeba było przełknąć gorzką pigułkę.
http://ns32028.ovh.net/~real/
HALA MADRID

http://ns32028.ovh.net/~real/
HALA MADRID

Proponuje aby ten temat przenieść do "piłka nożna - reprezentacja- liga mistrzów" dziekuje za uwage. Real nie jest zespołem nigdy nim nie bedzie puki nei zmienią swojej polityki, ja tam sie cieszyłem jak dziecko . Pozdrawiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
To jest twoje zdanie ze Real nie jest zespolem .... w odroznieniu od polskich druzyn cos osiaganal i jeszcze osiagnie a nam na takie sukcesy przyjdzie jeszcze dlugo czekac :)Mazi pisze:Proponuje aby ten temat przenieść do "piłka nożna - reprezentacja- liga mistrzów" dziekuje za uwage. Real nie jest zespołem nigdy nim nie bedzie puki nei zmienią swojej polityki, ja tam sie cieszyłem jak dziecko . Pozdrawiam

Dav20 pisze:To jest twoje zdanie ze Real nie jest zespolem .... w odroznieniu od polskich druzyn cos osiaganal i jeszcze osiagnie a nam na takie sukcesy przyjdzie jeszcze dlugo czekac :)Mazi pisze:Proponuje aby ten temat przenieść do "piłka nożna - reprezentacja- liga mistrzów" dziekuje za uwage. Real nie jest zespołem nigdy nim nie bedzie puki nei zmienią swojej polityki, ja tam sie cieszyłem jak dziecko . Pozdrawiam
Real nigdy nie bedzie drużyna i nigdy nei osiągnie znaczącego sukcesu doputy dopukiw tym klubie będa żądzic pieniądze i tylko i wyłacznie pieniądze.Ściąganie co 6 miesięcy jakieś wielkei gwiazdy mija sie z celem i nie pomaga a wrecz przeszkadza budowaniu zespołu. Kłutnie kto am grac kto ma nie grac jakas gwiazdka zawsze czuje sie urazona ze to ona nie gra a gra kolega . Indywidualnosci sa zapatrzone na siebie i an własne pienadze ... Niech sobei darują ...Popatrz na Chealse której aj jeszcze bardziej nie lubie ale to z innych względów. To jest jest parwdziwy zespół nie ma tam wielkich nazwisk jak w Realu ale to właśnie jest zespół kolektyw gdzie liczy się zespół a nei indywidualności. Man.Utd. moze nie osiągneli jakiegoś znaczącego sukcesuw ostnich kilku latach ale ich uwielbam za to że własnie sa drużyną ... zespołem a nei zbieraniną przypadkowych wilobogackjich ludzi o wielkim nazwisku jak to jestw Realu. Barcelona nei zrobiła teraz wzmocnien prucz M.V Bommela z PSV dlaczego? bo nei potrzebuje bo nei an tym to polega wszyscy sie z sobą scalają twórzą druzyne można powiedziec rodzine oni wiedza że i tak sa mocni a czas i wspołne treningi mogą im tylkow tym pomóc.
Nie śmiem porównywac POL drużyn tak tak zasłużonego klubu jakim jest Real M. musiał bym być naprawde pijany. lecz nei to chciałem powiedzieć. Dla mnei "kibice" ktorzy mieszkajac u nas a kibicując Realowi Barcelonie Chealsi Man.Utd i innymn wielkim druzynom tego świata to tak naprawde nei sa kibice takie małe dzieci co sie podniecaja Ronaldo Robinhio i innymi "wielkimi" . ja kocham to co moje co nasze. Najlepiej "wyjechac z tąd mówić ze tu jest źle i nei robić nic aby było lepiej. A tamci to sa suuper my to dno" bleeehhh
Tak ci tylko przypomne jeszcze serdeczny kolego:
Górnik Zabrze - Polska druzyna:)
Sukcesy:
finalista Pucharu Zdobywców Pucharów - 1969/70
1/4 finału Pucharu Europy Mistrzów Krajowych - 1967/68
1/4 finału Pucharu Zdobywców Pucharów - 1970/71
1/4 finału Pucharu Karla Rappana - 1966/67
Legia Warszawa:
Suckesy:
1/2 finału Pucharu Europy Mistrzów Krajowych - 1969/70
1/2 finału Pucharu Zdobywców Pucharów - 1990/91
1/4 finału Ligi Mistrzów - 1995/96
1/4 finału PEMK - 1970/71, 1/4 finału PZP - 1964/65, 1981/82
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Mazi pisze:Proponuje aby ten temat przenieść do "piłka nożna - reprezentacja- liga mistrzów" dziekuje za uwage. Real nie jest zespołem nigdy nim nie bedzie puki nei zmienią swojej polityki, ja tam sie cieszyłem jak dziecko . Pozdrawiam
Niewiem czy zauwazyles ale wtym roku polityka transferowa Realu ulegla zmianie pozbyli sie kilku "gwiazd" a wzamian kupili zawodnikow ktorzy dopiero zaczynaja cos znaczyc w pilce noznej a nie jak to bylo wczesniej wiec teras tylko trzeba poczekac.A tak na marginesie ja sie cieszylem jak dziecko z wyczunu Zienczuka w ostatnim meczu Idea EkstraklasyP (chyba wiesz oco mi chodzi:P)

Robniho napewno nie jest malucki tylko Wielki już teraz a fakt faktem że bardzo młody i w przyszłości napewno bedzie z niego pozytek <chyba>. Mimo wszytsko w Realu nadal jest za dużo indywidualnościz nazwiskami to moje zdanei mozesz se z nim nei zgodzić nei karze ci tego robić.ghoust pisze:Mazi pisze:Proponuje aby ten temat przenieść do "piłka nożna - reprezentacja- liga mistrzów" dziekuje za uwage. Real nie jest zespołem nigdy nim nie bedzie puki nei zmienią swojej polityki, ja tam sie cieszyłem jak dziecko . Pozdrawiam
Niewiem czy zauwazyles ale wtym roku polityka transferowa Realu ulegla zmianie pozbyli sie kilku "gwiazd" a wzamian kupili zawodnikow ktorzy dopiero zaczynaja cos znaczyc w pilce noznej a nie jak to bylo wczesniej wiec teras tylko trzeba poczekac.A tak na marginesie ja sie cieszylem jak dziecko z wyczunu Zienczuka w ostatnim meczu Idea EkstraklasyP (chyba wiesz oco mi chodzi:P)
PS. Ja sie nie cieszyłem z barmek Zieńuczka dla Wisły w meczuz Pogonią, tylko byłem zły a wręcz wsciekły na jednego naszego Granatowo_Bordowego. ( o czym sie Willy chyba przekonał) a Czy ty mogłes sie cieszyć bo bramnkach Zieńczuka? Nom cieszyć się mogleś, ale czy az tak jak dziecko to az taki wielkki suckes wygrac Mistrzowi Polski z przecietną bardzo Pogonią Szczecin ? Mimo wszytsko byłem dumny z naszych chłopaków bo sie naprawdę bardzo dobrze pokazli. Wiśle wstyd by było jak by znami nei wygrała toteż twoja radośc bo skromnym zwyciestwie i wrecz wymeczonego <po indywidoa;nych naszych błedach> chyab nei powinno cie cieszyć tak bardzo jak radość dziecka. i tak pozatym? ty mieszkasz w Krakowie?
De las glorias deportivas
que campean por Espana
va el Madrid con su bandera
limpia y blanca que no empana.
Club castizo y generoso
todo nervio y corazón
veteranos y noveles
veteranos y noveles
miran siempre sus laureles
con respeto y emoción.
Hala Madrid, hala Madrid
noble y bĂ(c)lico adalid
caballero del honor.
Hala Madrid, hala Madrid
a triunfar en buena lid
defendiendo tu color
Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid.
Enemigo en la contienda
cuando pierde da la mano
sin envidias ni rencores
como bueno y fiel hermano.
Los domingos por la tarde
caminando a ChamartĂn
las mocitas madrilenas
las mocitas madrilenas
van alegres y risuenas
porque hoy juega su Madrid.
Hala Madrid, hala Madrid
noble y bĂ(c)lico adalid
caballero del honor.
Hala Madrid, hala Madrid
a triunfar en buena lid
defendiendo tu color
que campean por Espana
va el Madrid con su bandera
limpia y blanca que no empana.
Club castizo y generoso
todo nervio y corazón
veteranos y noveles
veteranos y noveles
miran siempre sus laureles
con respeto y emoción.
Hala Madrid, hala Madrid
noble y bĂ(c)lico adalid
caballero del honor.
Hala Madrid, hala Madrid
a triunfar en buena lid
defendiendo tu color
Enemigo en la contienda
cuando pierde da la mano
sin envidias ni rencores
como bueno y fiel hermano.
Los domingos por la tarde
caminando a ChamartĂn
las mocitas madrilenas
las mocitas madrilenas
van alegres y risuenas
porque hoy juega su Madrid.
Hala Madrid, hala Madrid
noble y bĂ(c)lico adalid
caballero del honor.
Hala Madrid, hala Madrid
a triunfar en buena lid
defendiendo tu color
Dla mnie akurat lepszej wiadomości być nie mogło. Szalałem z radości gdy gwiazdorzyny Realu nie wiedziały co mają grać. Nie ma nic lepszego jak porażka Realu. BRAWO LYON!!!
Forza JUVE, Visca El BARCA!!!!!!!!
Ja bym raczej bowiedział HAHAHAHAHA MADRIDMJJ pisze: HALA MADRID
Forza JUVE, Visca El BARCA!!!!!!!!
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS