"wypucowany jak baba"
"wypucowany jak baba"
Denerwuje mnie to pytanie zadawane przez moje kumpele:"Czy nie sądzisz że Mj jest kobiecy?" Ostatnio moja dobra koleżanka oglądając nowe foty powiedziała mi : „wiesz co? Ten Michael zawsze ma takie wyrównane brwi wymalowane oczka i jest tak wypucowany jak nie jedna baba” według mnie to fajnie jeżeli facet ma brwi a nie krzaki....a jego makijaż jest idealny....zawsze miał te swoje kreseczki pod oczkami i do tej pory je ma.....hehehe....a ten jego uśmiech i śmiech.....jest po prostu cudowny!!!!!
No ciekawe czy ta piosenka pobije „we are the world” znając Mj osiągnie sukces.....Pozdrowionka dla wszystkich!
MIke is the best!!!! Kocham Cię MIke!! ;-*
- PAulina (big fanka)
Re: "wypucowany jak baba"
billie_jean - widzisz...?!@Pusia@ pisze:miał te swoje kreseczki pod oczkami
...
ale pierdolicie (za przeproszeniem). Wszystkie publiczne osoby się pudruje przed kamerą aby się nie świeciły ale nie przyrównujcie tego do makijażu MJa bo to śmieszne.
Czy widziałyście kiedyś Romana Giertycha z ustami pomalowanymi szminką?
Druga sprawa że MJowi makijaż pasuje, a raczej do niego "przyrósł" i nie mam nic przeciwko ale... Pomysł zmiany "design" na bardziej męski to jeden z lepszych jego pomysłów ostatnimi czasy. Michael Jackson ala Brad Pit - wyobrażacie sobie to? Mały szok co nie? :)
Druga sprawa że MJowi makijaż pasuje, a raczej do niego "przyrósł" i nie mam nic przeciwko ale... Pomysł zmiany "design" na bardziej męski to jeden z lepszych jego pomysłów ostatnimi czasy. Michael Jackson ala Brad Pit - wyobrażacie sobie to? Mały szok co nie? :)
-
Invincible
Invincible pisze:Ja jednak wolałabym żeby MJ pozostał ,,sobą" czyli takim jakim był do tej pory a nie silił się na jakiegoś umięśnionego osiłka bo to zupełnie do niego nie pasuje i będzie zwyczajnie sztuczne.
To że trenuje (ponoć) na siłowni nie jest równoznaczne z dążeniem do bycia jak Budzianowski. Może rozciąga mięśnie do planowanego występu :]
MJ z TDCAU w opinii zdecydowanej większości fanów wyszedł bardzo korzystnie i świeżo – krótka fryzura, mniej wyrazisty makeup, jeansy no i rozchodzone papcie – ten klip się bardzo wyróżnia na tle pozostałych.
Według mnie MJowi by się bardzo przydał pożądany face-lifting, droga w stronę „męskości” jest chyba właściwa, tym bardziej teraz jak go wszyscy za ciotę uważają.
Ja też trenuje na siłowni jak mam an to zcas a przeceiz nei ejstesm Pudzianem ;p . Kazdy trenuje dla konretnych celów jedni aby sie napakowac i wyglądac jak Goryle z buszu a inni aby zrzucic zbedne kg. a jeszcze inni jak ja np ;] aby wzmocnic sie poprostu zabać o kondycje fizyczną i czuć się mocniejszym i silniejszym kondycyjnie i fizycznie , czesto etz dla własnego samopoczucia. Biegacze długodystansowi do których należą w szczegolnosci Kenijczycy , Etiopczycy tez trenują an siłownia asa jeszcze mniejsi i bardziej chudzi o demnie czy samego MJ'a :] . wiec opamietajcie sie :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..