Hej

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
nela78

Hej

Post autor: nela78 »

Witam wszystkich serdecznie :mj: wiernych fanów MJ ,ciesze sie ze tu jestem z wami...MJ kocham juz od 15 lat..i tak pozostanie do końca mojego życia.Niezapomne dnia w którym Go widziałam...hmm,nie osobiscie,a szkoda,lecz na koncercie Bemowo 96...było tak wspaniale..niezapomne..cały czas o nim myśle,słucham i pogodzic sie nieumiem z faktem jego odejścia :smutek: .Ostatnio byłam w multikinie-Zabrze-,coś pięknego,emocje nie pozwalały mi usiedziec na miejscu :dance: :happy: ...Potrzebuje kontaktu z takimi ludzmi jak Wy,aby to piękno trwało na zawsze....w sercach naszych Michael Jackson....Pozdrawiam :-)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: Basia1992 »

Witaj :mj:

nela78 pisze:hmm,nie osobiscie
Myślę, że mało kto z takich "szarych" ludzi jak my miał okazję go widzieć osobiście.
Ty ciesz się, że w ogóle go widziałaś, bo niejeden już tu pisał, że chciałby się urodzić wcześniej ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
blanket

Post autor: blanket »

dokładnie ;) strasznie zazdroszczę ludziom, którzy byli na koncercie w '96. Chociaż myślę, że gdyby Michael mógł to zobaczyłby się osobiście z każdym swoim fanem ;)
...to know that woman
Is about to kill. ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Hej Nela miło Cię tu powitać. A ja mimo, że od czasu gdy usłyszałam Go pierwszy raz upłynęło mnóstwo lat to zazdroszczę wielu z was. Tego, że byliście na jego koncertach czy w jego pobliżu (tak jak M.Dż.). Nie spełniło się żadne z moich marzeń, aby zobaczyć Michaela na żywo. Miałam na to wiele lat, ale nie każdy jest wybrańcem losu. No i znowu się za bardzo rozpisałam. Pozdrawiam Cię serdecznie Ula.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
SmoothCriminalistka

Post autor: SmoothCriminalistka »

Nela78 bardzo Ci zazdroszczę, że byłaś w '96 na koncercie Michaela! :) Ja niestety nie.. Tak jak już dziewczyny wspomniały, jeden ma to szczęście widzieć go na żywo, inni - nie:(
Już 15 lat kochasz Michaela, to naprawdę długo i mam nadzieję, że nigdy nie przestaniesz! :) Pozdrawiam Cię ciepło i witam na pokładzie :mj: :mj:
~ * ~
Kiedy nie ma Ciebie,
Smutno płynie czas.
Nie ma gwiazd na niebie,
Nawet księżyc zgasł......
~ * ~
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam na pokładzie ;-)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3