"wypucowany jak baba"

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
@Pusia@

"wypucowany jak baba"

Post autor: @Pusia@ »

Denerwuje mnie to pytanie zadawane przez moje kumpele:"Czy nie sądzisz że Mj jest kobiecy?" Ostatnio moja dobra koleżanka oglądając nowe foty powiedziała mi : „wiesz co? Ten Michael zawsze ma takie wyrównane brwi wymalowane oczka i jest tak wypucowany jak nie jedna baba” według mnie to fajnie jeżeli facet ma brwi a nie krzaki....a jego makijaż jest idealny....zawsze miał te swoje kreseczki pod oczkami i do tej pory je ma.....hehehe....a ten jego uśmiech i śmiech.....jest po prostu cudowny!!!!! ;-) No ciekawe czy ta piosenka pobije „we are the world” znając Mj osiągnie sukces.....Pozdrowionka dla wszystkich!
MIke is the best!!!! Kocham Cię MIke!! ;-*
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

eeee.......?
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
żaba

Post autor: żaba »

Niech żyją zadbane, wypolerowane chłopy!!! ;-)
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Re: "wypucowany jak baba"

Post autor: Majkel »

@Pusia@ pisze:miał te swoje kreseczki pod oczkami
billie_jean - widzisz...?! :smiech: :happy:
...
Awatar użytkownika
Dav20

Post autor: Dav20 »

No przeciez on jest osoba publiczna i musi jakos wygladac dlatego tez zawsze ma makijaz ...... dla mnie jest to normalne i rozumie to ...
Obrazek
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

:rocky: przeciez wiekszosc gwiazd ktore pokazuja sie publicznie musi sie wymalowac zeby dobrze wygladac wiec niema sie co dziwic a ta twoja kolezanka to jest..... glupija chociaz jej nieznam :P
Obrazek
Awatar użytkownika
@Pusia@

Post autor: @Pusia@ »

to fakt moja "koleżanka" jest glupija
MIke is the best!!!! Kocham Cię MIke!! ;-*
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

ale pierdolicie (za przeproszeniem). Wszystkie publiczne osoby się pudruje przed kamerą aby się nie świeciły ale nie przyrównujcie tego do makijażu MJa bo to śmieszne. :-) Czy widziałyście kiedyś Romana Giertycha z ustami pomalowanymi szminką?
Druga sprawa że MJowi makijaż pasuje, a raczej do niego "przyrósł" i nie mam nic przeciwko ale... Pomysł zmiany "design" na bardziej męski to jeden z lepszych jego pomysłów ostatnimi czasy. Michael Jackson ala Brad Pit - wyobrażacie sobie to? Mały szok co nie? :)
Invincible

Post autor: Invincible »

Ja jednak wolałabym żeby MJ pozostał ,,sobą" czyli takim jakim był do tej pory a nie silił się na jakiegoś umięśnionego osiłka bo to zupełnie do niego nie pasuje i będzie zwyczajnie sztuczne.
Obrazek
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Invincible pisze:Ja jednak wolałabym żeby MJ pozostał ,,sobą" czyli takim jakim był do tej pory a nie silił się na jakiegoś umięśnionego osiłka bo to zupełnie do niego nie pasuje i będzie zwyczajnie sztuczne.

To że trenuje (ponoć) na siłowni nie jest równoznaczne z dążeniem do bycia jak Budzianowski. Może rozciąga mięśnie do planowanego występu :]
MJ z TDCAU w opinii zdecydowanej większości fanów wyszedł bardzo korzystnie i świeżo – krótka fryzura, mniej wyrazisty makeup, jeansy no i rozchodzone papcie – ten klip się bardzo wyróżnia na tle pozostałych.
Według mnie MJowi by się bardzo przydał pożądany face-lifting, droga w stronę „męskości” jest chyba właściwa, tym bardziej teraz jak go wszyscy za ciotę uważają.
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Ja też trenuje na siłowni jak mam an to zcas a przeceiz nei ejstesm Pudzianem ;p . Kazdy trenuje dla konretnych celów jedni aby sie napakowac i wyglądac jak Goryle z buszu a inni aby zrzucic zbedne kg. a jeszcze inni jak ja np ;] aby wzmocnic sie poprostu zabać o kondycje fizyczną i czuć się mocniejszym i silniejszym kondycyjnie i fizycznie , czesto etz dla własnego samopoczucia. Biegacze długodystansowi do których należą w szczegolnosci Kenijczycy , Etiopczycy tez trenują an siłownia asa jeszcze mniejsi i bardziej chudzi o demnie czy samego MJ'a :] . wiec opamietajcie sie :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
ODPOWIEDZ