IMAX
-
Buszmen
Idźcie sobie na Batmana! Porządny film na porządnym ekranie z porządnym dźwiękiem.
Ja sam jestem wielkim fanem dźwięku przestrzennego i dopiero w IMAX'ie poczułej jego moc. W innych nowych kinach (Multikino, Cinema City itd.), a także tych starych jest tylko wielkie halo o Dolby Surround, a tak naprawdę to dźwięk z kilu głośników rozchodzi się po sali i nie ma prawie żadnego efekty. W IMAX'ie jest całkiem inaczej i brawa dla nich!
Ja sam jestem wielkim fanem dźwięku przestrzennego i dopiero w IMAX'ie poczułej jego moc. W innych nowych kinach (Multikino, Cinema City itd.), a także tych starych jest tylko wielkie halo o Dolby Surround, a tak naprawdę to dźwięk z kilu głośników rozchodzi się po sali i nie ma prawie żadnego efekty. W IMAX'ie jest całkiem inaczej i brawa dla nich!
Wiesz co powiem Ci że nie wiem ale sprawdze to dam znac:)Ja jeszcze nie byłam w tym kinie na żadnym filmie ale wasze opinie coraz bardziej mnie przekonują:)kashel pisze:No ja właśnie byłem w Poznaniu, fajne efekty, tylko film mi się nie spodobał. I właśnie pytanie... czy grają już w Poznaniu "Stacje kosimczną"?Jeanny100 pisze:U mnie otworzyli z jakies dwa miesiące temu

Trówymiarowe zdjęcia z przestrzeni kosmicznej są naprawdę super, tak samo ze startu rakiety z Bajkonuru (chociaż mogłoby być trochę więcej zdjęć z kosmosu a mniej z Ziemi).kashel pisze:i właśnie był zwiastyn "Stacji kosmicznej", zapowiada się super ;)
W podobnej tematyce polecam również "Błękitną planetę". Film w 2D ale na takim ekranie wrażenia są super.