Zlot sobowtórów?
Zlot sobowtórów?
W TVP 3 widziałem wczoraj w programie Od niedzieli do niedzieli, że chyba tydzień temu w niedzielę odbył się zlot sobowtórów. Wypowiadał się m.in. sobowtór Michaela Jacksona i o dziwo...nie była to Kasia.Prawdę powiedziawszy nie znam tej osoby. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Krótką relację z tego zlotu można było obejrzeć w programie "Co za tydzień" na TVN, pewnie nadal można bo ta stacja lubi sie powtarzać. Faktycznie mignął może ze dwa razy jakiś sobowtor Mike'a i nie była to Kasia ale wydawało mi się, że jej zdjęcie wisiało na ścianie, pewności nie mam.
Pokazali m.in dwóch Wałęsów, Kwaśniewskiego ,który był raczej mało podobny do swojego oryginału, Małysza i jeszcze paru. Duże podobieństwo dostrzegłem w sobowtórze Adrianny Biedrzyńskiej ale największe wrażenie na mnie robi naśladowca Chucka Norrisa, Strażnika Texasu.

Pokazali m.in dwóch Wałęsów, Kwaśniewskiego ,który był raczej mało podobny do swojego oryginału, Małysza i jeszcze paru. Duże podobieństwo dostrzegłem w sobowtórze Adrianny Biedrzyńskiej ale największe wrażenie na mnie robi naśladowca Chucka Norrisa, Strażnika Texasu.

Już biegnę wyjaśnić co to takiego było 
Nie był to Zlot jako taki, a jedynie spotkanie informacyjne, które się odbyło w związku z reformami, jakie przechodzi agencja, która się sobowtórami zajmuje. Swego czasu nazywała się "Good Summer", teraz już nie nadążam, (choć powinnam, bo mam z nimi podpisaną umowę
).
Nie było mnie na tym spotkaniu, bo.... chciałam być z Wami
Niestety nie oglądałam tej relacji i nie wiem, kto tam był, jako Michael.
Do tej pory oprócz mnie, agencja miała umowę również z niejaką Emilą (kiedyś fanka, ale jakoś się jej odwidziało- czarne spodnie, czerwona kurtka, kapelusz, okulary).
Być może jednak, w ostatnim czasie doszedł ktoś nowy.
Tego niestety nie wiem.
A ten Chuck Norris to Jacek- genialny facet i fantastyczny człowiek
Na ostatnim Zlocie Sobowtórów w Lublinie, kiedy podczas "Thriller'a" miał wystrzelić racę, zrobił to tak, że rykoszet odbity od sufitu przypalił zdziebko akusyka. Reszta wokół oguchła (z nami włącznie)

Nie był to Zlot jako taki, a jedynie spotkanie informacyjne, które się odbyło w związku z reformami, jakie przechodzi agencja, która się sobowtórami zajmuje. Swego czasu nazywała się "Good Summer", teraz już nie nadążam, (choć powinnam, bo mam z nimi podpisaną umowę

Nie było mnie na tym spotkaniu, bo.... chciałam być z Wami

Niestety nie oglądałam tej relacji i nie wiem, kto tam był, jako Michael.
Do tej pory oprócz mnie, agencja miała umowę również z niejaką Emilą (kiedyś fanka, ale jakoś się jej odwidziało- czarne spodnie, czerwona kurtka, kapelusz, okulary).
Być może jednak, w ostatnim czasie doszedł ktoś nowy.
Tego niestety nie wiem.
A ten Chuck Norris to Jacek- genialny facet i fantastyczny człowiek

Na ostatnim Zlocie Sobowtórów w Lublinie, kiedy podczas "Thriller'a" miał wystrzelić racę, zrobił to tak, że rykoszet odbity od sufitu przypalił zdziebko akusyka. Reszta wokół oguchła (z nami włącznie)

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight