Sopot

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
MJowitek

Sopot

Post autor: MJowitek »

Hej, nie wiem jak jest z transmijami festiwalu w Sopocie, ale ma na nim też swoje show "12 Ławek", taki hiphopowy musical, który odnosi sukces nad morzem i ruszy niebawem w trasę. A piszę o tym, bo występują w nim takie 2 wielki fanki MJa :party: występ mają jutro /niedziela/, nie wiem czy jutro Sopot będzie transmitowany...
Ok, koniec reklamy.
:party:
Więcej o tych fankach popisze Dzina. Jak wróci i pozdaje co tam ma do zdawania.
pa.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Dostałam smsa od Dziny, która jest na próbie w Operze Leśnej. Napisała, ze chodzi info, że 12 Ławek będzie w TV Polsat. Może o 20 pokażą. Ech, a one serio sa świetne, co prawda akurat tojest hip hopowe, ale do MJa też ładnie tańcują :)

EDIT: Wchodzą o 22.30, ale kiedy w TV to będzie, to okazało się, ze nie wiadomo. Nie wiem nawet czy dzisiaj...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

No, to ja bym się uśmiechała o informacje na temat transmisji tegoż występu w TV.
Dzinka, popytaj może organizatorów- oni wszystko wiedzą na ten temat. ;-)
Albo kogoś z ekipy telewizyjnej.... :knuje:
Najlepiej któregoś z panów kamerzystów pomolestuj- oni są fajni :party:

I wszystkim polecam ten duet :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

:hahaha: Tak M.Dż.* „molestowałam” ale nie kamerzystów bo oni byli tak zaoferowani swoją pracą, że wolałam nie przeszkadzać a jeśli chodzi o reżysera koncertu to tym bardziej, bo był trochę groźny ;-) więc w sumie męczyłam tylko artystów! Następnym razem bardziej się postaram. :-) Ale nic straconego, koncert będzie wkrótce na TV w POLSACIE. Polecam gorąco chodź by ze względu na to, że w spektaklu są trzy fanki MJ’a! Dwie z nich to siostry z Wrocławia, które tworzą duet ENERGY AG :dance: , więcej na temat duetu napiszę później!
„12 Ławek” tańczy w Operze Leśnej dwa układy i to jest tylko namiastka tego co można zobaczyć na deskach teatru więc jak będzie trasa po Polsce to gorąco polecam spektakl! Myślę, że będzie to niezła gratka dla miłośników tańca hip-hop, fanky, jazz, electro czy breakdance’a! :party: Obecnie mają być w Gdyni dwa spektakle w piątek i sobotę a potem, mam nadzieję, spektakl zawita do innych miast! Będę informować...
:macha:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

dzina pisze::hahaha: Tak M.Dż.* „molestowałam” ale nie kamerzystów bo oni byli tak zaoferowani swoją pracą, że wolałam nie przeszkadzać a jeśli chodzi o reżysera koncertu to tym bardziej, bo był trochę groźny ;-)
Taaaak.... Oni są ZAWSZE groźni.... :-/ Qrka- pany dyrektory.... :wariat:
dzina pisze:Polecam gorąco chodź by ze względu na to, że w spektaklu są trzy fanki MJ’a!
Trzy? :knuje: Chcesz mi powiedzieć, że Monia też tam występuje?
Monia.... Monia Kowalczyk :-) Nic mi nie mówiła, ale z kolei wiem, że sporo z Agnieszką i Anetą pracowała....
No, a jeśli nie Monia.... to kim jest ta trzecia osoba? :-)

dzina pisze:Obecnie mają być w Gdyni dwa spektakle w piątek i sobotę a potem, mam nadzieję, spektakl zawita do innych miast! Będę informować...
A wiesz może czy w Warszawie będą?
No, bo w tej sytuacji, to bym BARRRRRDZO chętnie zobaczyła ten spektakl ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
dzina

M.Dż.* pisze: Trzy? :knuje: Chcesz mi powiedzieć, że Monia też tam występuje?
Monia.... Monia Kowalczyk :-)
Tak dokładnie szalona Monia Kowalczyk, :-) która bardzo miło Cię wspomina :-)
M.Dż.* pisze:Nic mi nie mówiła, ale z kolei wiem, że sporo z Agnieszką i Anetą pracowała....
Nic nie powiedziała? Ja jej dam i to porządnie tak, że długo jej zajmie aby się pozbierać :mlotek: ;-)
M.Dż.* pisze: A wiesz może czy w Warszawie będą?
No, bo w tej sytuacji, to bym BARRRRRDZO chętnie zobaczyła ten spektakl ;-)
Prawdopodobnie spektakl będzie w Warszawie, :-) mam taką nadzieję, ale jak tylko będzie już wszystko ustalone to na pewno poinformuje! Dziewczyny bardzo by się ucieszyły jak byś mogła przyjść :-) tylko najpierw niech ten spektakl dotrze do Warszawy! Dziewczyny jak mogą to zawsze próbują wprowadzić do teatru znajomych, zobaczymy może i tym razem by się dało! Ja dzięki nim zaliczyłam już siedem spektakli i wciąż nie mam dość :party:

Jeszcze taka mała poprawka, za bardzo się zagalopowałam z wymieniem styli i jazz'u „12 Ławek” nie tańczy! Przepraszam za pomyłkę, ale tak naprawdę nie ważne czy tańczą jazz czy street dance, jeśli ktoś kocha taniec to gwarantuje, że spektakl się spodoba :dance: :mj:

Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

dzina pisze:Tak dokładnie szalona Monia Kowalczyk, :-) która bardzo miło Cię wspomina :-)
YAW! :mj: Monia tańczy w "12 ławek"! :dance:
To wariatuniek mały- nic mi nie wspomniała. :wariat:
Ciągle tylko, że ma jakieś występy, albo zajęcia, albo warszaty, a tu proszę :mlotek: Dziewczyna do Hollywood się przygotowywała glupija
No, ja o Moni złego słowa nie mogę powiedzieć.
Ten człowiek ma w sobie tyle pozytywnej energii, że starczyłoby dla nas wszystkich :dance:
dzina pisze:Nic nie powiedziała? Ja jej dam i to porządnie tak, że długo jej zajmie aby się pozbierać :mlotek: ;-)

NO! :war: Tak trzymać! :smiech:
dzina pisze:Prawdopodobnie spektakl będzie w Warszawie, :-) mam taką nadzieję, ale jak tylko będzie już wszystko ustalone to na pewno poinformuje! Dziewczyny bardzo by się ucieszyły jak byś mogła przyjść :-) tylko najpierw niech ten spektakl dotrze do Warszawy!
Jeeejku! BARDZO bym chciała się pojawić na tym spektaklu :-)
Proszę Cię, dzina, jak będzie coś wiadomo, to uśmiecham się do Ciebie o informację szeeeeeeeeeroko. ;-)
dzina pisze:Jeszcze taka mała poprawka, za bardzo się zagalopowałam z wymieniem styli i jazz'u „12 Ławek” nie tańczy! Przepraszam za pomyłkę, ale tak naprawdę nie ważne czy tańczą jazz czy street dance, jeśli ktoś kocha taniec to gwarantuje, że spektakl się spodoba :dance: :mj:

Zacytuję Monie: "spoko maroko!" :smiech:
Bez względu na nazwę, muzyka zawsze pozostaje muzyką, która płynnie oscyluje pomiędzy poszczególnymi kategoriami.
Nie ważne jaką ma nazwę- ważne, że jest dobra :mj:

P.S. Gdybyś miała kontakt z dziewczynami- uściskaj je ode mnie mocno :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
dzina

Przed chwilą się dowiedziałam że ten koncert z Opery Leśnej zaraz się zacznie o 23.20 na Polsacie. Koncert nazywa się Top Trendy! 12 Ławek otwierają koncert, potem drugi występ zaczyna się na początku drugiej połowy koncertu! Przepraszam że tak późno o tym piszę, niestety wiadomość dotarła do mnie dosłownie 30 minut przed rozpoczęciem koncertu!
Aby rozpoznać trzy fanki które tańczą w 12 Ławkach umieszczam fotkę!
Trzy dziewczyny od prawej to MJówki:-) więc nie te dwie w chustach!

http://img56.imageshack.us/my.php?image=march18vb.jpg
Awatar użytkownika
dzina

Nie wiem co jest grane ale zamiast koncertu leci Posterunek :-/ Właśnie odkrywał, że nawet w programie telewizyjny piszą, że ma być koncert a tu kicha! :smutek: Polsat najwidoczniej spaprał sprawę-szkoda! Może po posterunku będzie!
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

dzina pisze:Nie wiem co jest grane ale zamiast koncertu leci Posterunek :-/ Właśnie odkrywał, że nawet w programie telewizyjny piszą, że ma być koncert a tu kicha! :smutek: Polsat najwidoczniej spaprał sprawę-szkoda! Może po posterunku będzie!
I jak?! I Jak?!
Wczoraj dostałam sms'a od Moni, że to już, że to to,a tu.... "13 Posterunek".... :surrender:
Są może jakieś nowe wieści? :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
dzina

M.Dż.* pisze:I jak?! I Jak?!
Wczoraj dostałam sms'a od Moni, że to już, że to to,a tu.... "13 Posterunek".... :surrender:
Są może jakieś nowe wieści? :-)
Niestety koncertu jednak nie było, ale jakby co to będę informować! :-)
M.Dż.* pisze: Jeeejku! BARDZO bym chciała się pojawić na tym spektaklu :-)
Proszę Cię, dzina, jak będzie coś wiadomo, to uśmiecham się do Ciebie o informację szeeeeeeeeeroko. ;-)
„ Spoko maroko” ;-) powiadomię na 1000% , jak będą występy „12 Ławek” w Warszawie. Zachęcam wszystkie MJówki z Warszawy i nie tylko :-)
M.Dż.* pisze: P.S. Gdybyś miała kontakt z dziewczynami- uściskaj je ode mnie mocno :-)
Uściskałam i one również Cię ściskają i pozdrawiają :hug: :calus:

Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

dzina pisze:„ Spoko maroko” ;-) powiadomię na 1000% , jak będą występy „12 Ławek” w Warszawie.
Dzięki! Padam Ci do stóp! japrosic
dzina pisze:
M.Dż.* pisze: P.S. Gdybyś miała kontakt z dziewczynami- uściskaj je ode mnie mocno :-)
Uściskałam i one również Cię ściskają i pozdrawiają :hug: :calus:
:calus:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
dzina

Tym razem już na 100% będzie program „Top Trendy” w niedzielę (14.08.05) na POLSACIE o 22.55! Między innymi wystąpią ŁAWKI! Ja zachęcam szczególnie do oglądania występu 12 Ławek :-)
Jak się zmobilizuje to napiszę coś więcej o duecie ENERGY AG i wrzucę na forum parę ciekawych występów tanecznych, będzie można zobaczyć jak dziewczyny tańczą układy Michael’a i Janet! :dance: Postaram się to zrobić w niedalekiej przyszłości! I hope so…
Awatar użytkownika
dzina

Hej :)
W tą niedziele 12 Ławek będzie w Warszawie. Spektakl odbędzie się przy Teatrze Wielkim w plenerze o godzinie 19.30. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam :) Jak ktoś będzie chciał się pojawić to piszcie do mnie e-mail’a lub PW.
Ja prawdopodobnie przyjadę do stolicy!

Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

:surrender:
Dlaczego tak ma być....? :smutek:
Jutro o 17-ej zaczynam występ, gdzieś za Warszawą....
Nie sądzę, abym zdążyła :surrender:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ