Ok, koniec reklamy.

Więcej o tych fankach popisze Dzina. Jak wróci i pozdaje co tam ma do zdawania.
pa.
Taaaak.... Oni są ZAWSZE groźni....dzina pisze:Tak M.Dż.* „molestowałam” ale nie kamerzystów bo oni byli tak zaoferowani swoją pracą, że wolałam nie przeszkadzać a jeśli chodzi o reżysera koncertu to tym bardziej, bo był trochę groźny
Trzy?dzina pisze:Polecam gorąco chodź by ze względu na to, że w spektaklu są trzy fanki MJ’a!
A wiesz może czy w Warszawie będą?dzina pisze:Obecnie mają być w Gdyni dwa spektakle w piątek i sobotę a potem, mam nadzieję, spektakl zawita do innych miast! Będę informować...
Tak dokładnie szalona Monia Kowalczyk,M.Dż.* pisze: Trzy?Chcesz mi powiedzieć, że Monia też tam występuje?
Monia.... Monia Kowalczyk
Nic nie powiedziała? Ja jej dam i to porządnie tak, że długo jej zajmie aby się pozbieraćM.Dż.* pisze:Nic mi nie mówiła, ale z kolei wiem, że sporo z Agnieszką i Anetą pracowała....
Prawdopodobnie spektakl będzie w Warszawie,M.Dż.* pisze: A wiesz może czy w Warszawie będą?
No, bo w tej sytuacji, to bym BARRRRRDZO chętnie zobaczyła ten spektakl
YAW!dzina pisze:Tak dokładnie szalona Monia Kowalczyk,która bardzo miło Cię wspomina
dzina pisze:Nic nie powiedziała? Ja jej dam i to porządnie tak, że długo jej zajmie aby się pozbierać![]()
Jeeejku! BARDZO bym chciała się pojawić na tym spektakludzina pisze:Prawdopodobnie spektakl będzie w Warszawie,mam taką nadzieję, ale jak tylko będzie już wszystko ustalone to na pewno poinformuje! Dziewczyny bardzo by się ucieszyły jak byś mogła przyjść
tylko najpierw niech ten spektakl dotrze do Warszawy!
dzina pisze:Jeszcze taka mała poprawka, za bardzo się zagalopowałam z wymieniem styli i jazz'u „12 Ławek” nie tańczy! Przepraszam za pomyłkę, ale tak naprawdę nie ważne czy tańczą jazz czy street dance, jeśli ktoś kocha taniec to gwarantuje, że spektakl się spodoba![]()
I jak?! I Jak?!dzina pisze:Nie wiem co jest grane ale zamiast koncertu leci PosterunekWłaśnie odkrywał, że nawet w programie telewizyjny piszą, że ma być koncert a tu kicha!
Polsat najwidoczniej spaprał sprawę-szkoda! Może po posterunku będzie!
Niestety koncertu jednak nie było, ale jakby co to będę informować!M.Dż.* pisze:I jak?! I Jak?!
Wczoraj dostałam sms'a od Moni, że to już, że to to,a tu.... "13 Posterunek"....![]()
Są może jakieś nowe wieści?
„ Spoko maroko”M.Dż.* pisze: Jeeejku! BARDZO bym chciała się pojawić na tym spektaklu![]()
Proszę Cię, dzina, jak będzie coś wiadomo, to uśmiecham się do Ciebie o informację szeeeeeeeeeroko.
Uściskałam i one również Cię ściskają i pozdrawiająM.Dż.* pisze: P.S. Gdybyś miała kontakt z dziewczynami- uściskaj je ode mnie mocno
Dzięki! Padam Ci do stóp!dzina pisze:„ Spoko maroko”powiadomię na 1000% , jak będą występy „12 Ławek” w Warszawie.
dzina pisze:Uściskałam i one również Cię ściskają i pozdrawiająM.Dż.* pisze: P.S. Gdybyś miała kontakt z dziewczynami- uściskaj je ode mnie mocno![]()