Cześć wszystkim jestem DirtyMonique :-)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
DirtyMonique

Cześć wszystkim jestem DirtyMonique :-)

Post autor: DirtyMonique »

Cześć wszystkim. Naprawdę nazywam się Monika. Bardzo kocham Michaela (jak myślę każdy tutaj) Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt, 13 maja 2011, 22:26 przez DirtyMonique, łącznie zmieniany 1 raz.
'Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Cześć:) Mam to samo gdybym się wcześniej urodziła, to możliwe że wcześniej bym się nim zainteresowała.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: Shamone_ »

Hej Monika (fajny nick ;d)
Też jestem 'młodą' fanką, pod względem stażu. Ale nie zraża mnie to. Najważniejsze, że w końcu do nas dotarło, że muzyka Michaela jest wspaniała. Nie każdy miał możliwość żyć, kiedy był on u szczytu swojej sławy. Nam przyszło dorastać, kiedy Michael był obrzucany błotem... Nie puszczali już jego teledysków w tv, muzyki w radiu... Ja wychowałam się w przeświadczeniu, że słuchanie Jacksona to obciach. Dlatego tylu młodych ludzi doceniło go dopiero teraz - kiedy zamiast ślepo patrzeć i wierzyć brukowcom usłyszeli jego muzykę.
ODPOWIEDZ