czee

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
złotko

czee

Post autor: złotko »

Jestem tu od 8 marca i mam na koncie już parę postów ale naszło mnie żebym coś powiedziała o sobie ;p
No to tak nazywam sie Olka mój nick jest używany wszędzie tam gdzie sie pokaże ponieważ jest to zdrobnienie od nazwiska ;) mam 15 lat mieszkam w Lublinie uwielbiam sport szczególnie biegać i grać w siatkówkę (klasa sportowa) w niedalekiej przyszłości chciałabym studiować psychologię i pracować z dziećmi lub młodzieżą ;)
Michael inspiruje mnie od dawna ;) gdzieś około roku 1997 lub 98' sama już za bardzo nie pamiętam mama mi opowiadała że jak byłam mała i byłam z nią na mieście to tam były takie płyty na chodniku w których były lampki i ja udawałam wtedy Mike'a z "Billie Jean" jak chodzi a pod nim zapalały sie płyty w chodniku ;) a drugi mój przejaw jako jego fanki gdy zobaczyłam w tv teledysk to "Black or White" to udawałam tych ludzi co są pod koniec teledysku i kiwałam głową i śpiewałam "Black it's white black or white" potem trochę ucichło wielbienie Michaela ale nigdy o nim złego zdania nie powiedziałam.. A potem nawróciło mi sie może to było 2 czy 3 lata temu i tak trwa do dziś i trwać będzie wiecznie ;)

Michael you are not alone.!
Ostatnio zmieniony czw, 30 lip 2009, 23:50 przez złotko, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael you are not alone.!
loveyoumore

Post autor: loveyoumore »

Witaj :-)
Choc Ty tu dluzej jestes niz ja ;-)
Promise me we'll always be
Walking the world together
Hand in hand where dreams never end
My star secret friend and me
Awatar użytkownika
eda5555

Post autor: eda5555 »

witam ;-)
pozdrowienia z okolic Lublina ;-)
Awatar użytkownika
syberia

Post autor: syberia »

witam ciepło
Ludzie młodzi sądzą, że za pieniądze wszystko można kupić, gdy już dorosną są tego pewni - Oskar Wilde
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek