ale jeśli kiedyś trafię na taką to się nie zawaham <3

) ze względu, że jest bardzo gorąco nie noszę skarpetek i adidasów itp. A co do głowy... czarne duże okularki albo jakieś nakrycie... niestety nie posiadam jeszcze kapelusza w stylu "MJ" wiec noszę czapeczkę z daszkiem ale to nie zawsze :)
 ) ze względu, że jest bardzo gorąco nie noszę skarpetek i adidasów itp. A co do głowy... czarne duże okularki albo jakieś nakrycie... niestety nie posiadam jeszcze kapelusza w stylu "MJ" wiec noszę czapeczkę z daszkiem ale to nie zawsze :)
 białe skarpetki to nosze odkąd pamiętam nawet wtedy kiedy nie interesowałam sie Michaelem :P a tak to raczej najbardziej podobnie sie ubieram do MJ jak po domu bo ja tez lubie porozciagane ciuchy i pidżamki :P elegancko to tylko na miasto i jak jest okazja :P a tak to raczej na luzie
 białe skarpetki to nosze odkąd pamiętam nawet wtedy kiedy nie interesowałam sie Michaelem :P a tak to raczej najbardziej podobnie sie ubieram do MJ jak po domu bo ja tez lubie porozciagane ciuchy i pidżamki :P elegancko to tylko na miasto i jak jest okazja :P a tak to raczej na luzie 

kocham mokasyny..z różnymi kolorami skarpetek... koszule... albo T-Shirty (however to się pisze) z podobiznami bajkowych postaci i sweterki.. ewetualnie groteskowe marynarki..które bardzo trudno znaleźć.. D&G nie mam w pobliżu
 kocham mokasyny..z różnymi kolorami skarpetek... koszule... albo T-Shirty (however to się pisze) z podobiznami bajkowych postaci i sweterki.. ewetualnie groteskowe marynarki..które bardzo trudno znaleźć.. D&G nie mam w pobliżu   no i aviatorki - podstawa.. i a'la Bad też lubię.. łatwo to wkomponować
  no i aviatorki - podstawa.. i a'la Bad też lubię.. łatwo to wkomponować 

i tak wyszłam na miasto ludzie się gapili hehe . Nie nosiłam plastrów nigdy,za to białe skarpetki zawsze i wszędzie ! nie za względu na MJ taki miałam styl teraz też
 i tak wyszłam na miasto ludzie się gapili hehe . Nie nosiłam plastrów nigdy,za to białe skarpetki zawsze i wszędzie ! nie za względu na MJ taki miałam styl teraz też   . Któś na forum powiedział , że jestem podobna do MJ (tak jak mój stary kolega z pracy kilka lat temu) zapewne gdybym się ubrała tak jak ubierałam się kiedyś hoho ...
 . Któś na forum powiedział , że jestem podobna do MJ (tak jak mój stary kolega z pracy kilka lat temu) zapewne gdybym się ubrała tak jak ubierałam się kiedyś hoho ... ,ale po śmierci Michael'a poczułam, że muszę jakoś zademonstrowac swoją miłośc do niego. Kupiłam sobie koszulkę i zakładam ją dośc często i jestem bardzo dumna, gdy ludzie się patrzą
 ,ale po śmierci Michael'a poczułam, że muszę jakoś zademonstrowac swoją miłośc do niego. Kupiłam sobie koszulkę i zakładam ją dośc często i jestem bardzo dumna, gdy ludzie się patrzą  Pokazuję im w ten sposó: patrzcie, kocham MJ'a i nie wstydzę się tego pokazac
 Pokazuję im w ten sposó: patrzcie, kocham MJ'a i nie wstydzę się tego pokazac