kaja-unbreakable : Witam was wszystkich :D

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
kaja-unbreakable

kaja-unbreakable : Witam was wszystkich :D

Post autor: kaja-unbreakable »

Mam na imię Kaja, mam 15 lat. Mimo że Michaelem interesuję się już (a raczej zaledwie :P) rok, dopiero teraz zdecydowałam się dołączyć do MJPT i bardzo żałuję, że dopiero po śmierci... :(
Moje hobby to rysunek i muzyka, bez której żyć nie potrafię :D Jestem raczej pogodną osóbką i czerpię z życia tyle ile się da :P
To moźe teraz krótko o tym, jak zostałam fanką Króla Popu ;) Otóż trochę ponad rok temu za każdym razem włączając Vivę, MTV i tego typu stacje przeżywałam załamanie nerwowe (kurde co za wiocha!! nie ma na tym świecie muzyki porządnej, czy jak?! ) i pewego dnia na przepastnym dysku mojego komputera znalazłam Billie Jean, Dirty Diana, Smooth Criminal, They Don't Care About Us.... i wpadłam. totalnie. "WOW! To jest to!!!" Nie mogłam się oderwać od mojego iPoda. Potem absolutnie zafascynowana tańcem, wizerunkiem pasjami oglądałam filmiki na YouTube. Choć na początku nikomu nie mówiłam kogo tak naprawdę słucham bojąc się reakcji typu "ojeny, tego debila słuchasz?!" to dziś jestem dumną fanką MJ'a i kiedy tylko mogę, to o tym mówię, oraz z zapałem dementuje wśród znajomych plotki i mity na temat naszego idola. Pochwalić się muszę, że zmajkelizowałam już 5 osób :D

pozdrawiam, Kaja :D
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witaj
hehe :D
fajnie że majkelizujesz innych
mnie zmajkelizowała kuzynka
pierwsza piosenka jaką od niego usłyszałam to "You are not alone"
pozdrawiam cię gorąco ;-)
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
Julia94

Post autor: Julia94 »

Witaj. :)
Awatar użytkownika
Aria

Post autor: Aria »

Witaj smukła dziewico!
Dorośli mnie zawiedli. Dorośli zawiedli świat.

Michael Jackson
ODPOWIEDZ