hmm, cześć ;)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
aga.mj

hmm, cześć ;)

Post autor: aga.mj »

wiem, temat przyciągający :P

nazywam się Agnieszka, juz od jakiegoś czasu przeglądam to forum (dopiero niedawno się o nim dowiedziałam ;/) ale dopiero teraz postanowiłam się tutaj wypowiedzieć.
wiem, że to wygląda tak, jakbym stała się fanką Michaela dopiero po śmierci i chyba niestety w pewnym stopniu tak jest :( tzn. od dziecka znałam jego największe hity (i niektóre te mniej znane piosenki), jednym z niewielu wspomnien, które pamiętam z dzieciństwa to to jak siedziałam przed tv i oglądałam pewnego pana w białym stroju z białym kapeluszem otoczonego panami w czarnych strojach i wiem, że b. mi się to spodobało (ofc. mówie o moonwalkerze) ;) ; poszłam na musical ( <-świetny :P) zawsze miałam dla niego ogromny szacunek, nie wierzyłam w te brednie, które wypisywali o nim ale dopiero teraz postanowiłam bardziej wgłębić się w jego twórczość, jakos go lepiej poznać, na ile to możliwe. żałuję, że tak poźno się ocknęłam, wierzcie mi.
zapisałam się na to forum by dzielić z Wami radości i smutki, wspierać sie w tym trudnym czasie, mimo że minął już (prawie) miesiąc, choć niewyobrażalnie szybko...gdy dowiedizałam się o jego smierci, to po prostu nie mogłam w to uwierzyć, przez pierwszy tydzien nie bylo dnia, bym chociaz przez chwile nie płakała, sama się zdziwiłam, że tak to mną wstrząsnęło...no, ale to nie jest odpowiedni wątek do tego.

...kończąc trochę kulawo: witam Was wszystkich :)
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

Cóż, zawsze lepiej późno, niż później.

Witam ;)
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witaj ;-)
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witamy na forum :-)
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
Truth

Post autor: Truth »

Witaj :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Aria

Post autor: Aria »

Hejka!
Dorośli mnie zawiedli. Dorośli zawiedli świat.

Michael Jackson
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Witaj :)
A co do Twojej wypowiedzi to mam podobnie :(
Obrazek
ODPOWIEDZ