Hej Wszystkim!
Naprawde nie wiem od czego zaczac... Nazywam sie Natalia i mam 15 lat. Kocham Michaela bardzo, bardzo mocno ale wstyd mi jest nazywac siebie, Jego fanem. Jestem jedna z wielu ktorzy pokochali go dopiero po Jego... odejsciu. Uwazam, ze nie zasluguje na to aby nazywac siebie fanka. Nigdy nie myslalam o Nim zle. Wlasciwie to wcale o nim nie myslalam. Wiedzialam tylko, ze Michael Jackson istneje. Nigdy nie pomyslalam o nim jako o zlym czlowieku poniewaz tak naprawde nie mam w zwyczaju oceniac ludzi których nie znam, ale jednak kojarzylam go jako faceta któremu kilka razy odpadl nos i który wyrzucil (albo usilowal) dziecko przez okno. Dlaczego? ano dlatego, ze pelno bylo tych smieci na jego temat wszedzie, doslownie wszedzie, a ja podswiadomie przyjmowalam to do wiadomosci aczkolwiek nawet sie nad tym nie zastanawialam. Jednym slowem nie docenialam tak Wielkiego czlowieka jakim jest (nie moge pisac w czasie przeszlym, przepraszam:( ) Michael.
Dopiero po 25 czerwca wydarzylo sie naprawde cos dziwnego. Gdy dowiedzialam sie o 'tym' poczulam dziwne uklucie w sercu. Nigdy nie interesowalam sie Jacksonem dlatego bylam w szoku, ze 'to' na mnie tak zadzialalo. Zaczelam szukac w internecie informacji na Jego temat. Dowiedzialam sie o chorobie, o dziecinstwie Michaela i o wielu innych rzeczach ktore doprowadzily do tego, ze zaczelam plakac. Wlasnie wtedy dowiedzialam sie prawdy o Michaelu. Tak bardzo jest mi wstyd...
Na to wspaniale forum trafilam wczoraj, kiedy szukalam wywiadu Michaela u Oprah w dobrej jakosci do sciagniecia. Poczytalam troche postów, i poczulam kolejne uklucie wstydu... wielu z Was znalo Michaela od dawien dawna, a ja? Szkoda slow. Ciesze sie tylko, ze nie naleze do tych osób, ktorzy uwazaja Michaela za ostatniego dziwaka. Ciesze sie, ze moge go kochac... i mysle, ze lepiej pozno niz wcale.
Buziaki,
Natalia
P.S. Przepraszam za brak polskich znakow, ale takowych nie posiadam na mojej 'wspanialej' klawiaturze.
natalie wita...
natalie wita...

'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
- wiśnia1994
- Dirty_Diana_