MJLadies się wita!
MJLadies się wita!
Cóż, nie mam zbyt dużo do napisania.
Jedyne czym chciałabym się "podzielić" to moje wyrzuty sumienia... Głupio mi, bo Michaela zaczęłam słuchać niecały miesiąc przed jego śmiercią, a wcześniej nie znałam ani jednej jego piosenki :smutek: Teraz za to jestem jedną z jego największych fanek i strasznie się cieszę że będę mogła w końcu z kimś o tym pogadać! ;-)
:mj:
Jedyne czym chciałabym się "podzielić" to moje wyrzuty sumienia... Głupio mi, bo Michaela zaczęłam słuchać niecały miesiąc przed jego śmiercią, a wcześniej nie znałam ani jednej jego piosenki :smutek: Teraz za to jestem jedną z jego największych fanek i strasznie się cieszę że będę mogła w końcu z kimś o tym pogadać! ;-)
:mj:
- Dirty Nancy
- wiśnia1994
mj ladies ja mam tak samo. Tylko mam ogromne wyrzuty sumienia,ponieważ zainteresowałam sie Michaelem wraz z jego śmiercią. Jest mi z tego powodu źle.Ale pragnę to nadrobić. Już 30 lipca wybieram się do Multikina na odtworzenie jego koncertu z Bukaresztu. Podobno był fantastyczny,to prawda? I wkólko jak tylko znajdę nowy tytuł piosenki od razu ja odsłuchuję.. ;) 
- Oluksandra
- wiśnia1994
- wiśnia1994