MJLadies się wita!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
MJLadies

MJLadies się wita!

Post autor: MJLadies »

Cóż, nie mam zbyt dużo do napisania.

Jedyne czym chciałabym się "podzielić" to moje wyrzuty sumienia... Głupio mi, bo Michaela zaczęłam słuchać niecały miesiąc przed jego śmiercią, a wcześniej nie znałam ani jednej jego piosenki :smutek: Teraz za to jestem jedną z jego największych fanek i strasznie się cieszę że będę mogła w końcu z kimś o tym pogadać! ;-)

:mj:
Awatar użytkownika
Dirty Nancy

Post autor: Dirty Nancy »

Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Ale wiesz co... Z jednej strony, to zazdroszczę Ci tego, że fanką jesteś od tak krótkiego czasu. Dzięki temu będziesz miała sporo radości odkrywając nowe rzeczy, których nigdy przedtem nie widziałaś :-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witaj ;-)
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

mj ladies ja mam tak samo. Tylko mam ogromne wyrzuty sumienia,ponieważ zainteresowałam sie Michaelem wraz z jego śmiercią. Jest mi z tego powodu źle.Ale pragnę to nadrobić. Już 30 lipca wybieram się do Multikina na odtworzenie jego koncertu z Bukaresztu. Podobno był fantastyczny,to prawda? I wkólko jak tylko znajdę nowy tytuł piosenki od razu ja odsłuchuję.. ;) japrosic
Awatar użytkownika
Oluksandra

Post autor: Oluksandra »

Nie miejcie wyrzutów sumienia, bo nie od dziś wiadomo, że wielcy mistrzowie są doceniani najbardziej bo śmierci. ;)
Ja pamiętam jak 3 lata temu doceniłam Ayrtona Sennę (kierowcę F1).
aż 12 lat po jego śmierci!
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witamy na forum
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Oluskandramoze masz racje.Ważne że wkońcu zauważyłam i odkryłam jego wielki talent.
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Oluskandramoze masz racje.Ważne że wkońcu zauważyłam i odkryłam jego wielki talent.
ODPOWIEDZ