salut.

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Diana

salut.

Post autor: Diana »

ok, może zbyt oryginalna nie będę: cześć.
wypadałoby powiedzieć kilka słów o sobie gdy już zawitałam.
Diana jestem, w kwietniu skończyłam 16 wiosen ; )

Jeśli chodzi o moje zainteresowaniem MJ to zbyt ciekawie nie było, niestety. U mnie w domu jakoś nikt nigdy nie słuchał jego muzyki. Ja w sumie bardzo go zawsze ceniłam za to, co robił ale nie można chyba powiedzieć, że byłam jakąś jego fanką wielką, czego bardzo żałuję, bo moje zainteresowanie nim zaczęło się dosłownie jakiś tydzień przed jego odejściem i w sumie czuję się z tym okropnie, że dopiero tak niedawno zaczęłam słuchać jego muzyki tak namiętnie, wcześniej to takie raczej `epiozodyczne` było... mam teraz jakieś wyrzuty sumienia chyba -.-'.

Jednakże zdecydowałam się do was dołączyć, mam nadzieję, że tu `staż` nie ma znaczenia ale to, co się czuje w sercu ; )
I said if you're thinkin' of being my brother
It don't matter if you're black or white
Lady_J

Post autor: Lady_J »

Witaj;)
hmm, ja też uważam, że `staż nie ma znaczenia. Michael jest ze mną dopiero od 2 lat tak już `na całego (wcześniej też miałam tylko epizodyczne `spotkania` z Nim), ale strasznie żałuję, że nie pokochałam Go wcześniej... Jednak jak mówię, wg mnie nie liczy się ile, tylko jak...

PS Też jestem z kwietnia ;)
I will always love You, Michael...
YOU'LL ALWAYS BE MY HERO...<3
Magic is everywhere;)
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witaj w naszym gronie.
Dobrej zabawy :-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika