Jeśli tak to czy jest szansa, że ktoś mógłby mi nagrać na płytę?? <pokrywam oczywiście wszelkie koszty z tym związane
[REQ]Living with Michael Jackson Take Two PL
- brzoskwinka
[REQ]Living with Michael Jackson Take Two PL
Mam pytanko do Was, ma ktoś z Was LWMJ Take Two z napisami PL??
Jeśli tak to czy jest szansa, że ktoś mógłby mi nagrać na płytę?? <pokrywam oczywiście wszelkie koszty z tym związane
> Albo wrzucić tutaj? Będe wdzięczna 
- brzoskwinka
Polską wersję TAKE 2 zapowiedziałem i obiecałem już dawno temu i chociaż tragiczne wydarzenia ostatnich dni pozbawiły mnie zapału do tworzenia czegokolwiek to ze względu na znaczne zapotrzebowanie i "edukacyjny" charakter programu postaram się przygotować płytkę z TAKE 2 do końca wakacji.
Jeszcze taka mała rada/prośba do wszystkich zakładających nowy temat w którym zwracają się z prośbą o udostępninie czegoś. Proszę stosować szeroko przyjęty prefix [REQ] w nazwie tematu. Thx.
Jeszcze taka mała rada/prośba do wszystkich zakładających nowy temat w którym zwracają się z prośbą o udostępninie czegoś. Proszę stosować szeroko przyjęty prefix [REQ] w nazwie tematu. Thx.
- brzoskwinka
heh... no to będą 2 wersje.. bo ja właśnie zacząłem także tłumaczyć dokument, dla Michaela i wszystkich tych co chcą to obejrzeć:)
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
-
karolowanka
Willy pisze:Polską wersję TAKE 2 zapowiedziałem i obiecałem już dawno temu i chociaż tragiczne wydarzenia ostatnich dni pozbawiły mnie zapału do tworzenia czegokolwiek to ze względu na znaczne zapotrzebowanie i "edukacyjny" charakter programu postaram się przygotować płytkę z TAKE 2 do końca wakacji.
Willy, gdybyś jednak zrobił także wersję nie DVD (tzn. sam film, do pobrania i obejrzenia na komputerze) to byłabym bardzo wdzięczna.
Zwykla wersje (bez napisow PL) uploadowala butterfly26.karolowanka pisze:Willy, gdybyś jednak zrobił także wersję nie DVD (tzn. sam film, do pobrania i obejrzenia na komputerze) to byłabym bardzo wdzięczna.
Take2
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
-
karolowanka
wiem, już ją pobrałam, ale z moim angielskim zrozumiałam mniej więcej połowę i zależy mi na napisach.cicha pisze:Zwykla wersje (bez napisow PL) uploadowala butterfly26.karolowanka pisze:Willy, gdybyś jednak zrobił także wersję nie DVD (tzn. sam film, do pobrania i obejrzenia na komputerze) to byłabym bardzo wdzięczna.
Take2