Spirit wita się:)
Spirit wita się:)
Witam, znalazłam to forum przypadkiem, znalazłam linka na kocim forum miau.pl
, nie jestem jakąś wielką fanką Michaela obecnie, byłam kiedyś, pod koniec podstawówki na początku lat90', potem nawet go przestałam lubić, po prostu gust mi się zmienił teraz słucham ciężkiego rocka i muzyka pop mnie już nie za bardzo kręci.Do tego wszystkiego doszły różne rewelacje na jego temat, ten proces o rzekome molestowanie co pogłębiło moją niechęć do MJ i obojętność.Aż tu bam!Wiadomość o jego śmierci była dla mnie poniekąd szokiem mimo niechęci do jego osoby, jest mi bardzo przykro i ciężko mi uwierzyć, że go tak po prostu już nie ma, przecież był zawsze, jak może go nie być
.Zrobiłam sobie powtórkę z jego piosenek,które kiedyś uwielbiałam, obejrzałam i nadal oglądam teledyski na youtubie, a co naijistotniejsze czytam te wszystkie rewelacje na jego temat i mam coraz większy mętlik w głowie.Zdaję sobie sprawę, że większa część z tego wszystkiego to bzdury, dlatego też szukam jakiegoś w miarę wiarygodnego źródła informacji o MJ szczególnie teraz bo tego co serwują portale nawet te niby rzetelne jak wp, prasa i tv nie da się słuchać ani czytać i nie wiadomo w co wierzyć 
Because I'm bad, I'm bad
Witam
Znajdziesz tu ludzi o bardzo dużej wiedzy
Znajdziesz tu ludzi o bardzo dużej wiedzy
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
- insomniaof