W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Jestem Magda i w lipcu skończe 15 lat a na tym forum znalazłam się ponieważ szukałam jakiegoś spotkania fanów w Łodzi.
Moje zainteresowanie MJ zaczęło się od momentu kiedy mój tatuś puścił płytę Jacksona i wtedy zakochałam się w jego głosie i zaczełam interesować się jego osobą itd.
Wcześniej czytałam jakieś plotki i w niektóre niestety wierzyłam nie znając prawdziwych faktów z jego życia.
Szkoda że stacje muzyczne przypomniały sobie dopiero teraz po jego śmierci o wspaniałej muzyce jaką tworzył.
Mam nadzieje ze tu poznam wspaniałych ludzi i dowiem się jeszcze więcej o Michaelu.
witaj. tu przecież są sami wspaniali w końcu tworzymy wielką rodzinę fanów. rozgość się i zapoznaj z nami. alleluja moje rówieśnice dorastają muzycznie.
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"