Mam na imię Katarzyna [inaczej Katrina, Kat albo rockmenka] ;)
Mam 18 lat. Mieszkam w Złotoryi- dolnyśląsk. Jestem spod znaku zodiaku bliźniąt. Interesuję się muzyką, graniem na różnych instrumentach jak i tańczeniem i śpiewaniem. Interesuje mnie także fotografia i grafika cyfrowa.
To, że przybyłam tutaj dopiero teraz to nie znaczy, że znam Michaela kilka miesięcy, tygodni albo parę lat. Nie... Znam Michaela aż 15 lat... jestem jego fanką od 3 roku życia. Całe moje życie okropnie podobała mi się jego muzyka, taniec i sam on, nawet gdy słuchałam całkiem przeciwnego gatunku muzyki np metal. Teraz po jego śmierci dopiero doceniłam jak bardzo mi na nim zależy i ile dla mnie znaczył. Jestem dumna, że wychowałam się na jego muzyce i że znam go tak bardzo długo. Cholernie się ciesze z tego powodu i dziękuję teraz mojej mamie za wszystkie spędzone przed telewizorem chwile tylko po to żeby nagrać mi z samym Jacko aż 3 kasety wideo... wszystko tam można znaleźć ale nie wszystko po polsku. Pierwszej kasety niestety już nie mam ale na 2 i 3 jeszcze coś pozostało. Miałam także całą teczkę A4 z wycinkami i mam też płytę "BAD" :)
Jeżeli coś jeszcze chcecie wiedzieć to śmiało pytajcie ;)
Pozdrawiam!