Witam , nazywam sie Filip rocznik '93 . Mieszkam w malej miejscowosci nieopodal Warszawy .
Szczerze przez wiekszosc zycia Michael mnie nie obchodzil , nie znalem zbytnio jego utworow , nie obchodzily mnie informacje na jego temat ... do czasu spotkania z zagorzalym fanem "Awerym" . Zawsze wydawalo mi sie , ze tworczosc MJ ograniczala sie do takich kiczowatych piosenek(tak myslalem) lecz wspomniany Awery podeslal mi "Smooth Criminal" i byla to pierwsza piosenka krola ktorej zaczalem nalogowo sluchac . Po 3 dniach z ciekawosci postanowilem sluchac i szukac innych kawalkow . Przyszla faza na "Beat it" a nastepnie na inne utwory . Na forum napotkalem sie z 3 miesiace temu jak wpisalem w google " Kto spiewa w we are the world" i od czasu do czasu czytalem artykuly i wasze posty;) Kilka dni temu odszedl muzyczny geniusz . Zapewne teraz dziesiatki osob sie rejestruja , szczerze nie czulem potrzeby rejestracji na forum , czego chcialem to sluchalem - bylo dobrze. Lecz Michael zyl a teraz juz go z nami nie ma , i nie wiem skad czuje ze powinnienem do was dolaczyc . Mam nadzieje ze nie zostane przez was potraktowany jak ktos kto zainteresowal sie MJ po przeczytaniu newsa na wp czy onecie , lecz smierc krola popu byla takim bodzcem ze chce uczestniczyc i nalezec do jego grupy bo zaluje ze tak pozno sie poznalem na jego tworczosci.
Wyrwij-Chwasta
- insomniaof