Wyrwij-Chwasta

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Wyrwij-Chwasta

Wyrwij-Chwasta

Post autor: Wyrwij-Chwasta »

Witam , nazywam sie Filip rocznik '93 . Mieszkam w malej miejscowosci nieopodal Warszawy .

Szczerze przez wiekszosc zycia Michael mnie nie obchodzil , nie znalem zbytnio jego utworow , nie obchodzily mnie informacje na jego temat ... do czasu spotkania z zagorzalym fanem "Awerym" . Zawsze wydawalo mi sie , ze tworczosc MJ ograniczala sie do takich kiczowatych piosenek(tak myslalem) lecz wspomniany Awery podeslal mi "Smooth Criminal" i byla to pierwsza piosenka krola ktorej zaczalem nalogowo sluchac . Po 3 dniach z ciekawosci postanowilem sluchac i szukac innych kawalkow . Przyszla faza na "Beat it" a nastepnie na inne utwory . Na forum napotkalem sie z 3 miesiace temu jak wpisalem w google " Kto spiewa w we are the world" i od czasu do czasu czytalem artykuly i wasze posty;) Kilka dni temu odszedl muzyczny geniusz . Zapewne teraz dziesiatki osob sie rejestruja , szczerze nie czulem potrzeby rejestracji na forum , czego chcialem to sluchalem - bylo dobrze. Lecz Michael zyl a teraz juz go z nami nie ma , i nie wiem skad czuje ze powinnienem do was dolaczyc . Mam nadzieje ze nie zostane przez was potraktowany jak ktos kto zainteresowal sie MJ po przeczytaniu newsa na wp czy onecie , lecz smierc krola popu byla takim bodzcem ze chce uczestniczyc i nalezec do jego grupy bo zaluje ze tak pozno sie poznalem na jego tworczosci.
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witaj, oczywiście, że potraktujemy cię jak swojego :) każdy fan jest naszym przyjacielem. tak więc witaj na pokładzie.
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: Bi-chan »

hejka :mj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3