Alex_95

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Alex_95

Alex_95

Post autor: Alex_95 »

Witam wszystkich ;-)
Mam na imię Ola i mam 13 lat . Mieszkam w Lubinie .
Michaelem zaczęłam się interesować około 1,5 roku temu ...
Cenię Go bardzo jako artystę ale także jako człowieka...
Był...dla mnie ciągle jest .. jedynym 50-latkiem który mnie pociąga.. nenene
Interesuje się głównie muzyką , choć nie śpiewam ani nie gram na niczym ...jeszcze :p
Bardzo lubię słuchać : Mike'go (oczywiście) , Guns n' Roses , Linkin Park , Metallica , Madonna , Nelly Furtado , Red Hot Chilli Peppers.. Czyli ogólnie pop & rock .. :-D

Myślę, że jestem ostro pokręcona osobą ,ale staram się nad tym panować więc nie musicie się bać.. :smiech:

Po śmierci mojego największego idola dalej nie mogę się otrząsnąć( nie wiem czy mi się kiedyś uda ) więc jak narazie nie będę (przynajmniej tak mi się zdaje) udzielać się na forum jak jakiś nałogowiec ;-)

Na forum zarejestrowałam się z ciekawości i chęci bliższego poznania Michaela ... A znać mnie możecie z innego Michael'owego forum ..Mam nadzieje, że nikomu nie to przeszkadza ..

Pozdrawiam wszystkich :dance:
Forever, Michael ;*
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witaj, jeśli chciałabyś pogadać jestem do dyspozycji na gg 10943070
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »