SpookyMeg

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
SpookyMeg

SpookyMeg

Post autor: SpookyMeg »

Hej, Nazywam się Magda i jestem z Gdańska.Jestem fanką Michaela od 11 lat (z tego co mówią mi rodzice bo nie pamietam za wiele z lat 90-tych) i czuję sie jak dureń logując sie tu dopiero teraz , ponieważ od bardzo długiego czasu tu przesiadywałam , głownie by poznawac potwierdzone newsy , oglądać zdjęcia a także czytać wiele wspanialych wypowiedzi innych forumowiczów. Dołączyłam w tym dniu głównie dlatego , że pierwszy raz poczułam potrzebę zjednoczenia się z wami , odczucia , że gdzieś też są ludzie , którzy czują ten sam ból co ja. Mam nadzieję , że już zawsze będziemy trzymac się razem.

Co do tego jak "poznałam Michaela". Mało pamiętam , wiem tylko , że jak byłam mała to w telewizji leciał teledysk You are not alone. Było to chyba zaraz po premierze. Spytałam taty - tato , kto to ? Odpowiedział mi , ze to Michael Jackson. Przyznam się ,że spytałam czy to chłopak czy dziewczyna bo byłam maluśka i mało zorientowana na co tata wybuchł śmiechem ^^ Bardzo spodobał mi sie teledysk i piosenka i jakos sie potoczyło.Pare dni później ttuś przyszed do mnie z nowiutką płyta History , która teraz ejst najbardziej sponiewierana. Powiedział mi ,ze sam był jego fanem , że lubi jego muzykę, oczywiśie opowieści o wybielaniu i tego typu edukacja , która potem sie odmieniała i ja go wyedukowałam we właściwy sposób. Jego muzyka towarzyszy mi non stop , i to sie nigdy nie zmieni , bo bym chyba nie przeżyła. Zafascynował mnie swoją osobą , zachowaniami , czynami.Kocham go z calego serca , bo jest dla mnie przyjacielem na dobre i na złe.Uwielbiam rysowac jego portrety. Dzięki niemu zdecydowałam się na szkołę plastyczna a potem filmową.Marze o tym by robic filmy pełne magii ,niestety sam nie zobaczy jakie robie animacje dla dzieci ....ale będzie mieć w tym swój wielki wkład bo czyje filmy jak nie jego mogą byc dla mnie wzorem ?
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witaj
Obrazek
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Witaj
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

Witaj jeśli chciałabyś pogadać, jestem do dyspozycji na gg 10943070
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek