katia mówi wszystkim cześć!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
katia

katia mówi wszystkim cześć!

Post autor: katia »

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Przeglądając to forum widzę, że moje roczniki to raczej tutaj nie zaglądają, ale nie trace nadziei. Jeżeli jest tu ktoś komu Michael Jackson towarzyszy już od ponad 20 lat, kto w 1996 roku był na jego koncercie jako nastolatek (i nie tylko jako nastolatek ;)), to proszę się odezwać ;-)

Jestem fanką Michaela od dawna. Był ze mną przez moje wczesne dzieciństwo, młodość i teraz przez część dorosłego już życia. Kiedyś jako nastolatka szalałam na jego punkcie, obklejałam pokój plakatami przemyconymi z zachodu a koszulka z jego wizerunkiem była najcenniejszą rzeczą jaką posiadałam (rodzina miała nieco inne zdanie na ten temat glupija ).
Teraz nie próbuje już tańczyć jego wyjątkowych układów, nie mam też w sypialni jego zdjęć. Jednak jego muzyka towarzyszy mi stale, była obecna nawet na moim weselu.
Michael był, jest i zawsze będzie w moim życiu. Jego dni się dopełniły, ale czar jego muzyki, jego dokonań nie przeminie nigdy.

Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale poprzez ostatnie wydarzenia, powracają wspomnienia.
Obrazek

20 września 1996
Lotnisko "Bemowo" Warszawa
sektor XVI
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek