Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Ojej juz uwierzyłam;słyszeliscie????Britney urodzi dzidziusia Michaelowi...Britney fajna dupa???Nieee.....raczej nie....hity to ona tworzyła owszem tylko ze były to hity jednego sezonu he he he....Wole Christine Aguliere :)ta to przynajmniej ma głos do spiewania,ciekawą barwe i wogle a Britney to taka lalka Barbie:)
ale dziecka to ja nie planuję (na pewno na razie) i chyba nie miałem ostatnimi czasy mieć okazji wpaść w jego posiadanie :]
A ona przebiegła pod stołem,
upuściwszy dziecko z rosołem
a on tańcząc na scenie
tak sobie śpiewał w refrenie...
To nie moje dziecko,
choć z Tobą może byłoby i nie kiepsko :\
thewiz pisze:Thriller stara sie dbac o swa pozycje przesmiewcy -tym razem w towarzystwie billiejean Zabawne to bylo ,owszem.Dziekuje za mila dawke humoru.