Czy Justyn i Britnej są nadal razem?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ojej juz uwierzyłam;słyszeliscie????Britney urodzi dzidziusia Michaelowi...Britney fajna dupa???Nieee.....raczej nie....hity to ona tworzyła owszem tylko ze były to hity jednego sezonu he he he....Wole Christine Aguliere :)ta to przynajmniej ma głos do spiewania,ciekawą barwe i wogle a Britney to taka lalka Barbie:)
Obrazek
Site Admin

Post autor: Majkel »

mariola pisze:Majkel tak publicznie wrecz za nia biegał po scenie a moze to dziecko jest jego co?(ona podobno ma zostac mama)
No może i za kimś po scenie biegałem, tak być może... znaczy się mogło,
ale dziecka to ja nie planuję (na pewno na razie) i chyba nie miałem ostatnimi czasy mieć okazji wpaść w jego posiadanie :]

A ona przebiegła pod stołem,
upuściwszy dziecko z rosołem
a on tańcząc na scenie
tak sobie śpiewał w refrenie...
To nie moje dziecko,
choć z Tobą może byłoby i nie kiepsko
:\
...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

A wiec to Ciebie chodziło Rafał??A juz myslałam ze o MJa...az mi kamien z serca spadł:)
Obrazek
Site Admin

Post autor: Majkel »

Jeanny100 pisze:A wiec to Ciebie chodziło Rafał??A juz myslałam ze o MJa...az mi kamien z serca spadł:)
już się gubię, może i o mnie... ale jak już wyżej pod wpływem wenny na samo wspomnienie(?) napisałem, że "było nie kiepsko" :cool:
...
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

thewiz pisze:Thriller stara sie dbac o swa pozycje przesmiewcy -tym razem w towarzystwie billiejean ;-) Zabawne to bylo ,owszem.Dziekuje za mila dawke humoru. japrosic

Kocham Cię
thewiz

Post autor: thewiz »

THRILLER pisze: Kocham Cię

Ja Ciebie tez.
ODPOWIEDZ