Podróż fanów ze Szczecina do Warszawy

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Tiger Lilly

Post autor: Tiger Lilly »

Pociąg jest o 23.15. Mam już bilet. Gdzie i o której chcecie się spotkac?
When everything starts to fall
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
morenica

Post autor: morenica »

ja bede przed 23 na dworcu ...
Agatta
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

Do osób ze Szczecina... na poprzedniej stronie wspominał ktos o komunikacji miejskiej - jeśli wysiadacie na Dworcu Centralnym to 'patelnia', czyli mały plac przy stacji Metro Centrum znajduje się w odległości kilkuset metrów od dworca. Raptem 5-7 minut piechotą. Dłużej będziecie jechali taksówką (w Wawie nawet w niedziele ulice bywają zakorkowane, szczególnie, że teraz w centrum jest trochę remontów) niż szli.
Myślę, że każdy spokojnie trafi. Jak wyjdziecie z peronu to idźcie w stronę Pałacu Kultury. Jak podejdziecie kawałek to nawet bez pytania od razu znajdziecie tabliczki 'M' symbolizujące metro.

Pozdrawiam
morenica

no ja bylam kilkadziesiat razy w wawce i znam ja dosc dobrze okolice centrum... wiec wlasnei dlatego bylam zdziwiona o co kaman z ta komunikacja miejska... bo moze lukas mial na mysli ze gdzies potem jedziemy dalej w jakis inny punkt o ktorym ja np nei wiedzialam a on tak...
a tak to ja nei zgine w wawce :):) przynajmniej raz w miesiacu jestem a w tym miesiacu bylam 3 razy to bedzie moj 4
Agatta
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

ktoś wcześniej mi mówił, że spotykamy się nie w samym centrum, tylko gdzieś w innych rejonach, stąd doliczyłem czas na dojazd komunikacją :) Ale skoro spotykamy się przy metrze i tam zostajemy, to żadnego problemu nie ma ;) ja z przez ostatni miesiąc w Warszawie mieszkałem i centrum z grubsza też zdąrzyłem poznać, więc wspólnymi siłami coś wymyslimy jesli bedzie trzeba ;)
Obrazek
morenica

musimy jeszcze ogarnac gdzie w niedziele blisko centrum mozna kupic znisze swieczki itp.. bo kwiaty to wiem gdzie...
Agatta
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

No i dupa, nie jadę ... Dziś wieczorem wyskoczyły mi dosyć poważne problemy natury finansowej i nie mogę sobie niestety pozwolić na wydanie 100 zł na bilety ... Zapalcie jakiś znicz ode mnie na miejscu ... Ehh ... no naprawdę gorszego momentu sobie wybrać nie mogłem na nagłe, niezbędne wydatki :surrender:
Obrazek
ODPOWIEDZ