World Music Awards 2005

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Pank

World Music Awards 2005

Post autor: Pank »

Mariah Carey, Destiny's Child i Diana Ross potwierdziły już swój występ podczas tegorocznej gali wręczenia nagród World Music Awards.

Najprawdopodobniej na scenie wystąpią także Bon Jovi i Carlos Santana. Impreza odbędzie się 31 sierpnia, 13 września dwugodzinną retransmisję z ceremonii wręczenia nagród wyemituje telewizja ABC.

Gala odbyła się po raz pierwszy w 1989 roku, w Stanach Zjednoczonych gości po raz drugi. W zeszłym roku imprezę gościło Las Vegas, tym razem odbędzie się ona w Kodak Theatre w Hollywood.

World Music Awards otrzymują artyści, którzy sprzedali najwięcej płyt według danych organizacji International Federation of the Phonography Industry (IFPI).

Dochód z imprezy zostanie przeznaczony na cele charytatywne.

Source: Onet :wariat:

---

To teraz możemy sobie pomarzyć, że na World Music Awards pojawi się 47-letni już Michael. Znajomych już znajdzie - będzie i Diana Ross (która mu już 9 lat temu na tej samej uroczystości na kolanach siadała...), Mariah Carey i Carlos Santana. A szczytem marzeń będzie występ Michaela razem z nim, z "Whatever Happens". Na nagrody z pewnością jednak nie ma co liczyć :wariat:
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Czemu nie liczyć? Dadzą mu kolejną za Thrillera.
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

kaem pisze:Czemu nie liczyć? Dadzą mu kolejną za Thrillera.

hehehehehehehe wlasnie!
Albo za caloksztalt pracy.

Chcialabym zeby cos dostel nasz Michael.
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja tez bym chciała zeby MJ dostał jakąś nagrode:)
Obrazek

Post autor: Dav20 »

A na moje to niech poprostu sie pojawi i zatanczy i zaspiewa ...... nagrod to juz ma tyle ze sie w glowie nie miesci iale jak juz bede chceli dac to niech dadza.(ach te marzenia :P )
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

Niom jezeli chodzi o nagrody to wydaje mi sie ze trzeba bedzie poczekac na nowy album ktory ( w co wierze) okaze sie wielkim hitem :D a co do samego wystpeu to strasanie fajnie byloby zobaczyc Michaela wykonujacego "WWHE" :D
Obrazek
ODPOWIEDZ