Majkel to po prostu zazdrosnik i nie moze przezyc faktu ze ja tu nadal jestem i ze duzo ciekawych ludzi mnie lubi......nawet bardziej od niego......coż.....ma sie to cos czego kto inny nie ma....
ps-a co do władania na tym forum przez majkela to nie chce sie wypowiadac.......w kazdym badz razie juz nie taki krol z tronu spadał......też cie kocham majkel,nie nerwój sie tam.....piszesz ludziom ze wiesz jaki jetsem bo znales juz wczesniejsze moje wybryki itp......a wiesz tak naprawde wielkie g...... wiesz.......
Gdybys znal mnie choc troche tak jak zna mnie wiele osob z tego forum nie wypowiadał bys sie w tak nedzny i z pewnoscia niegodny twojej osoby sposob.....i nie unos sie tak....bo ten kto ma wysokie loty zazwyczaj nisko ląduje.....
Przeczytajcie
i to dopiero jaki... stary, przeciez Ty wiesz o mnie najwiecej, wiec nawet nie smiem sie sprzeciwic tej tezie.Xscape pisze:Majkel to po prostu zazdrosnik
jestem nawet za tym zebys byl, ale Tobie trudno to czasem wychodzi :\ współobcowanie z inymi Mjówkami.Xscape pisze:i nie moze przezyc faktu ze ja tu nadal jestem
no tak.Xscape pisze:i ze duzo ciekawych ludzi mnie lubi...
nie bede zaprzeczac, ze moga byc takie osoby, ale nie mam nic przeciwko temu, zeby lktos Cie lubil, a nawet wbrew Twemu mniemaniu, by mnie lubil bardziej niz Ciebie. Nie wiem... myslales, ze tym stwierdzeniem, co? no sam nie wiem co...Xscape pisze:nawet bardziej od niego...
spoko, nawet nie pytam o czym mowisz...Xscape pisze:coż... a sie to cos czego kto inny nie ma...
ale wlasnie to robisz, ależ prosze bardzo...Xscape pisze:ps-a co do władania na tym forum przez majkela to nie chce sie wypowiadac...
mozesz mnie probowac obalic, skoro masz jakas manie przesladowcza...Xscape pisze:w kazdym badz razie juz nie taki krol z tronu spadał...
ja Cię za to nie dażę miłością i bunajmniej się nie denerwuję. Chciałbyś, co...?Xscape pisze:też cie kocham majkel, nie nerwój sie tam...
nie pisze, ze Cię znam, tylko to jakie jest Twoje bycie na tym forum, jakie bylo, Twoja kultura bycia, wypowiedzi. Tak jak ktos ostatnio mnie ocenial, troche wyzej, po tym jak pisze na forum. Moze na zywo jestes kims zupelnie innym, mlodym chlopcem, co to tylko sie bojowy i taki odwazny robi przed monitorem, a na codzien jest mily i kolezenski. Moze tak byc. Zatem masz racje, na prawde Cie nie znam. Potwierdzam zatem co napisales.Xscape pisze:piszesz ludziom ze wiesz jaki jetsem bo znales juz wczesniejsze moje wybryki itp......a wiesz tak naprawde wielkie g...... wiesz...
wiele osob powiadasz... nędzny sposob, znaczy sie jaki? co konkretnie bylo w moich wypowiedziach nędzne?Xscape pisze:Gdybys znal mnie choc troche tak jak zna mnie wiele osob z tego forum nie wypowiadał bys sie w tak nedzny
moja skromna osoba... no coz... pozowoliem sobie odpowiedz na Twój post, co by nie mialy zbyt przeinaczej intencji mojego braku odpowiedzi nowe osoby na tym forum. W kazdym razie juz nie raz bywalo, ze zjednywales sobie pewna grupe ludzi, co pozniej stawala za Tobą murem, robisz znow to samo. ok'Xscape pisze:i z pewnoscia niegodny twojej osoby sposob...
czyli wlasnie zakladales, ze sie bede unosil, jak bede to czytac i dlatego dodales to na koncu, zreszta juz drugi raz w tej wypowiedzi, hm... to Ci powiem raz jeszcze, ze mnie nie wzruszasz.Xscape pisze:i nie unos sie tak...
to to juz pozostawie bez komentarza... kazdy wie co pomyslec w tym miejscu.Xscape pisze:bo ten kto ma wysokie loty zazwyczaj nisko ląduje...
...