W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Już od dawna tu zaglądam ,ale dopiero teraz mialam odwagę się zarejestrować -lepiej późno niż wcale ;)
W przeciwieństwie do większości osób na tym forum interesuje się Michaelem od prawie roku ,a jak czytałam to nie którzy juz od wielu,wielu lat .Nie znam jeszcze wszystkich jego kawałków ale wydaje mi się że już jestem blisko ;) Codziennie oglądam filmiki na youtubie i za każdym razem Mike zachwyca mnie czymś innym.
Więc witam wszystkich fanów MJa i mam nadzieje że nie będę żałowała zapisania się tutaj :D
witaj yass
nie przejmuj się że dopiero niedawno "odkryłaś" MJa
powiem Ci że ja mimo iż znam go od dziecka i kiedyś go lubiłam, to dopiero jakieś prawie dwa lata temu po baaaardzo długiej przerwie sobie o nim przypomniałam, także jak widzisz nie ma jakiejś reguły że każdy musi mieć długi staż
yass pisze:[...]mam nadzieje że nie będę żałowała zapisania się tutaj :D Smile
a to powiem Ci, że w głównej mierze zależy od Ciebie