W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam,
Mam na imie Magda i mam 27 lat:)Na forum zarejestrowalam sie niedawno ale jako gosc zagladam tu juz od jakiegos czasu i czytaniem staram sie nadrobic braki.
Fanka Michaela jestem od jakis 19 lat. Miloscia do MJ zarazil mnie moj starszy kuzyn, ktory w latach 80 byl jego fanem. Na poczatku zaczelo sie dosc smiesznie bo jako 7-8 latka myslalam , ze Michael to kobieta- zapytalam sie kuzyna patrzac na plakat w jego pokoju- co to za taka ladna pani?? a on- to nie pani to Michael Jackson - i tak zaczela sie przgoda z MJ. Pierwsza moja kaseta to Dangerous. We wrzesniu '96 jako 14 latka bylam na koncercie na Bemowie / podziekowania za to szczegolnie mamie , ktora znalazla grupe ludzi jadacych na koncert/. Bilet trzymam do tej pory. W swojej kolekcji mam wszystke albumy , ktore do tej pory wydal Michael , kilka kaset i 1 CD z okresu The Jacksons i Jackson 5.
Jestem szczesliwa, ze Michael znow dla nas fanow zaspiewa.
Pozdrawiam:mj:
Witamy na pokladzie;) ja też zazdroszczę tego koncertu na Bemowcu niezły comeback ... jak Michael ogłosił swój powrót to powrócili jego dawni fani (ja z resztą też) i też jestem cholernie szczęśliwa że Michael znów chce śpiewać...
Bez wzgledu na wiek czy ktos jest starszy czy mlodszy to na forum wszyscy jestesmy rowni
Ja osobiscie bardzo sie ciesze, ze sa na forum bardzo mlode osoby , ktore interesuja sie talentem i osoba Michaela.