Sephiroth820 pisze:MJ_Angel napisał:
Sephiroth820 napisał:
Moim zdaniem Lady Gaga zapisze się na stałe do kanonu muzyki rozrywkowej bo wniosła do muzyki coś nowego ;p ale to jest moje zdanie i osobiście nie przepadam za Lady Gagą
ehmmm LADY GAGA??? nowego..hmmm moze minimalnie... glos - jak Kryśka wymieniona wyżej.. czyli zadna nowość ;] muzyka- średnia... a sama Lady Gaga to kicz i kolejna mega sztuczna z peruką blond na glowie lala barbie ;] umie tyko opowiadać o tym w jakiej pozycji jej najwygodniej i kiedy najbardziej sie podnieca.... rzeczywiście... mega legenda sie zapowiada
Ty masz swoje zdanie a ja swoje i nie zamierzam się z Tobą sprzeczać ale jak dla mnie Gaga wprowadziła dużo nowych "brzmień" w muzyce nowoczesnej Nenenene a tak na marginesie osobiście też za nią nie przepadam i mam o niej dokładnie takie samo zdanie jak Ty ale Madonna w młodości zachowywała się dokładnie jak Lady Gaga a dzisiaj jest "Królową Muzyki Pop" ;/
tych herezji nie zniese
Ludzie, litości, Lady Gaga????
Wg mnie Madonna wcale nie jest Królową muzyki Pop. Byliście na chociaż jednym jej koncercie na żywo? Nie umie śpiewać, tylko robi dobry show - po prostu, ciekawe widowisko i tyle. Ale nie może się popisać ani słowiczym głosem,ani specjalnie dobrą choreografią. Całą swoją karierę oparła 1) na skandalach i rozgłosie 2) wyglądzie i dekadowo zmieniającym się image'u 3) dobrej produkcji muzycznej, aranżach (w studiu to i Manson ma dobrą skalę wokalną).
Za nią przemawia też to,że jednak się trzyma, ćwiczy, trenuje, nagrywa i występuje, ale żadnym fenomenem nie jest. Jest po prostu artystką, wokalistką, która trochę osiągnęła w muzyce, gra długo i nadal występuje. Takie jest moje zdanie.
Co do Lady Gaga - nie wypowiadam się o tym kiczowatym tworze marketingowym. Dziękuję.