W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Damian, a nie tańczyłeś czasem jakiś czas temu początku układu do Billie Jean na przystanku na Piekarach, tym między rondem a wiaduktem? I nie zaczepiła Cię przypadkiem wtedy szatynka, gdzieś Twojego wzrostu, z pytaniem o ten taniec?
Damianos60 pisze:
Jak miałem pare lat zawsze bałem sie ciemnosci i tato mi zapalal swiatlo i puszczal mi piosenki Mj na magnetofonie:)
bardzo ciekawy sposób na zapoznanie z twórczością, nie ma co brawa dla taty
dlaczego akurat płyta Bad jest twoją ulubioną?
[wiem zadaje trudne pytania, ale mnie ciekawi, i niech to będzie mój pierwszy {na pewno pierwszy? } stopień do piekła ]
no tato sie zna na muzyce:pDlaczego Bad? :mj:Bo według mnie najbardziej jest otra taka, taka "zła".Przedewszytkim teledyski genialne , z tego albumu najbardziej mi sie podobaja.
Maverick pisze:Damian, a nie tańczyłeś czasem jakiś czas temu początku układu do Billie Jean na przystanku na Piekarach, tym między rondem a wiaduktem? I nie zaczepiła Cię przypadkiem wtedy szatynka, gdzieś Twojego wzrostu, z pytaniem o ten taniec?
O niczym nie chciałam "rozmawiać". Chciałam Cię poznać, zapytać czy jesteś fanem Michaela, czy tańca. Może powiedzieć o forum, gdyby tak się rozmowa potoczyła.
insomniaof pisze:dlaczego akurat Michael cię zainteresował?
a nie np. Lady Gaga?
Dlaczego Michael?Dlatego bo spostrzeglem ze duzo osob go nasladuje i dlatego bo jego muzyka najbardziej mi odpowiada
hmm według mnie lubienie artysty, dlatego, że ludzie go naśladują jest błędne. idziesz jak ja to mówię 'za tłumem'.
ale mimo wszystko cieszę się, że cię zainteresował swoją muzyką.
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
chociaz w swojej kolekcji plyt mam nie tylko michael jacksona mam tez plyty wykonawcow ktorych tez lubie np.Dżem,Akon,Black Eyed Peas,Grupa
Operacyjna(ale tylko pierwszy album Terapia szokowa bo te dwa ostatnie mi nie odpowiadaja),Carlos Santana,G'n'R i wiele innych
insomniaof pisze:dlaczego akurat Michael cię zainteresował?
a nie np. Lady Gaga?
Dlaczego Michael?Dlatego bo spostrzeglem ze duzo osob go nasladuje i dlatego bo jego muzyka najbardziej mi odpowiada
hmm według mnie lubienie artysty, dlatego, że ludzie go naśladują jest błędne. idziesz jak ja to mówię 'za tłumem'.
ale mimo wszystko cieszę się, że cię zainteresował swoją muzyką.
trudno mi powiedziec dlaczego poprostu lubie go
odpowiada mi mojemu gustowi i musialem miec jego plyty
Damianos60 pisze:chociaz w swojej kolekcji plyt mam nie tylko michael jacksona mam tez plyty wykonawcow ktorych tez lubie np.Dżem,Akon,Black Eyed Peas,Grupa
Operacyjna(ale tylko pierwszy album Terapia szokowa bo te dwa ostatnie mi nie odpowiadaja),Carlos Santana,G'n'R i wiele innych
Black Eyed Peas? Santana?
toż to ty mój człowiek jesteś
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"