Możesz jechać do Los Angeles i próbować go złapać pod jakąś kliniką dermatologiczną lub innymi klinikami
Adres do Michaela Jacksona
Sprawa bardzo stara, więc nie wiem, czy pisanie do Raimone ma sens.
Ale jeśli ktoś uzna, że tak, to tu jej adres służbowy:
Davis, Bain and Associates, Inc.
1101 30th Street, N.W. Suite 500
Washington DC 20007
Telephone: +1 202 775-1958
Ale jeśli ktoś uzna, że tak, to tu jej adres służbowy:
Davis, Bain and Associates, Inc.
1101 30th Street, N.W. Suite 500
Washington DC 20007
Telephone: +1 202 775-1958
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Los Angeles dzieli się na kilkanaście dzielnic, czasami duużych. Czasami w adresie nawet nie pisze się nazwy Los Angeles, tak jest np. w przypadku Hollywood, Orange County, Sherman Oaks, Bell Air, itd. - tylko osobno, jak do innego miasteczka.
takie coś jak np. CA 91423 - to jest CA-kod stanu USA, po czym coś w stylu kodu, przy czym przy sąsiednim budynku, może już być inny ;)
-----------------
adresem aktualnym też jestem zainteresowana, ale mam ograniczone zaufanie. washington dc(inny stan) jest na północ od californi, to w ogóle nie ma sensu moim zdaniem i to nigdy nie trafi do mj.
jeśli ktoś wytropiłby chociaż ten kod po CA -?????- w Bell Air - gdzie obecnie mieszka MJ,to można by odnaleźć cały adres nawet na multimap.com :) - tak mi się przynajmniej wydaje.
takie coś jak np. CA 91423 - to jest CA-kod stanu USA, po czym coś w stylu kodu, przy czym przy sąsiednim budynku, może już być inny ;)
-----------------
adresem aktualnym też jestem zainteresowana, ale mam ograniczone zaufanie. washington dc(inny stan) jest na północ od californi, to w ogóle nie ma sensu moim zdaniem i to nigdy nie trafi do mj.
jeśli ktoś wytropiłby chociaż ten kod po CA -?????- w Bell Air - gdzie obecnie mieszka MJ,to można by odnaleźć cały adres nawet na multimap.com :) - tak mi się przynajmniej wydaje.
-
Shulamitka
-
Shulamitka
Shulamitka pisze:Maverick rozumiem, że Twoim zdaniem chęć wysłania listu na adres Mike'a to taki diaboliczny pomysł że powinnyśmy się wstydzić tej godnej zawstydzenia pokusy
cokolwiek, ja tam napisze pocztowke z PL
(mam jeden typ jesli chodzi o adres)
szanse są znikome, ale czasem ziarno ślepej kurze jednak się trafia. nie?
- anula__1994
tylko ciekawe w jakiejalek_m92 pisze:on bedzie mieszkal podobno na wsi kolo Londynu gdzie bedzie spokojnie

- anula__1994
- Final Cloud
- anula__1994