W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Obecnie mieszkam i studiuję w Krakowie :) Zbliża się wiosna, więc w tej chwili Kraków znowu pieknieje :) Szczególnie teraz... od kilku godzin
Dziękuję, za miłe przyjęcie :)
Ostatnio zmieniony czw, 05 mar 2009, 0:15 przez Aniate, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam w tę bezsenną dla wielu fanów noc również tak jak ja studentkę z Krakowa Jak się ociepli odstawimy studenckiego moonwalka na Plantach, co Ty na to?
Pozdrawiam
Nie przejmuj się mi dzisiaj naprawdę wali...Te okoliczności i w ogóle..
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Shulamitka pisze:Witam w tę bezsenną dla wielu fanów noc również tak jak ja studentkę z Krakowa Jak się ociepli odstawimy studenckiego moonwalka na Plantach, co Ty na to?
Pozdrawiam
hahahahah Jestem jak najbardziej "za" !
Smooth_b pisze:Skoro sie tak rozgadalam we wszystkich tematach to jeszcze zapytam co studiujesz.
Dzien Dobry:)
Dzień dobry Studiuję sobie na wydziale historycznym. Muszę zaraz uciekać na uczelnię, ale coś czuję, że zajęcia, które odbędą się po 16, nie są dla mnie Michael przecież nie będzie czekał