W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Korzystając z okazji. Madey on jest do dziś uważany za najlepszego. Tego jak grał do dziś nie wielu umie powtórzyć i nikt nie robi tego jak on potrafił zagrać 3 rózne chwyty na raz... do dziś nikt tak nie umie. Jedyne, czego mi brakowała w jego grze to niewielka ilość gry tappingiem
Korzystając z okazji. Madey on jest do dziś uważany za najlepszego. Tego jak grał do dziś nie wielu umie powtórzyć i nikt nie robi tego jak on potrafił zagrać 3 rózne chwyty na raz... do dziś nikt tak nie umie. Jedyne, czego mi brakowała w jego grze to niewielka ilość gry tappingiem
Nie mamy tematu o gitarzystach...
Może założysz? Tam się posprzeczamy.
A tak na serio... szanuję Hendrixa. To nie ulega wątpliwości.
Jednak nie samą techniką gry można mnie zauroczyć. Gitara musi również wyrażać uczucia... u niego jakoś mi tego brakuje, ale może za mało się zagłębiłem w jego twórczość. Posiadam raptem dwie płyty tylko.