W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Mania_77 pisze:'Give In To Me'' To jest dla mnie jedna z najlepszych piosenek MJ
Michael jest tam tak strasznie rockowy że normalnie aż niekiedy mam ochotę pożyczyć od mojego 6 letniego syna jego nienastrojoną gitarę i szaleć po pokoju. Najgorsze jest to że czasem mam ochotę tę gitarę rozwalić o podłogę słuchając tego utworu, jak to niegdyś robili muzycy z zespołu The Who.
Mania_77 pisze:'Give In To Me'' To jest dla mnie jedna z najlepszych piosenek MJ
Michael jest tam tak strasznie rockowy że normalnie aż niekiedy mam ochotę pożyczyć od mojego 6 letniego syna jego nienastrojoną gitarę i szaleć po pokoju. Najgorsze jest to że czasem mam ochotę tę gitarę rozwalić o podłogę słuchając tego utworu, jak to niegdyś robili muzycy z zespołu The Who.
sergi13 pisze:Mandey, a co robił Hendrix z gitarą na scenie... Niekwestionowany król gitary
No gość miał jazdy, potrafił grać na palącej się gitarze.
Myślę że gdyby nie przedwczesna śmierć mógłby jeszcze dużo osiągnąć i ukazać swój kunszt... choć i tak twierdzę że przyszli po nim dużo lepsi gitarzyści. <kuniec łoftłopa>