Teatrzyk Homesick
- Speed Demon
oddane glosy;
Maro-4
Pank-3
Maro jestes najslabszym ogniwem.
Runda 9 finalowa.
wybieramy najslabsze ogniwo;
Pank
Maverick
glos na Maverick, bo ja tam sie nie boje ;p
Pankowi nalezy sie wygrana, za staz na tym forum, za kawal dobrej roboty i kawal dobrych postow jakie wypocil i za to tez o czym pisal Canario, za rozsadek i cierpliwosc. amen.
Maverick to jakby przeciwienstwo i zupelnei odrebna szkola moderowania, wcale nie gorsza, wygralaby w moim rankingu, gdyby napislala wreszcie te obrone Invincible, bo co jak co, ale klocic sie z nia uwielbiam..a tak to pfff :]
Maro-4
Pank-3
Maro jestes najslabszym ogniwem.
Runda 9 finalowa.
wybieramy najslabsze ogniwo;
Pank
Maverick
glos na Maverick, bo ja tam sie nie boje ;p
Pankowi nalezy sie wygrana, za staz na tym forum, za kawal dobrej roboty i kawal dobrych postow jakie wypocil i za to tez o czym pisal Canario, za rozsadek i cierpliwosc. amen.
Maverick to jakby przeciwienstwo i zupelnei odrebna szkola moderowania, wcale nie gorsza, wygralaby w moim rankingu, gdyby napislala wreszcie te obrone Invincible, bo co jak co, ale klocic sie z nia uwielbiam..a tak to pfff :]
'the road's gonna end on me.'
Czas wielki!homesick pisze:Runda 9 finalowa.

Co do Panka, młody człowiek z niesamowitą wiedzą muzyczną.
Lubi to co ja... no i pocieszał mnie ostatnio jak byłem chory.
Po czasie w praniu wyszło że chciał mnie na moderatora.
Jedyny zarzut to zdjęcie na zlocie gdzie poprosiłem by się wszyscy uśmiechnęli do fana Lecha Poznań, a kolo mi tu znak Legii pokazuje.
Na dodatek reszta towarzystwa podłapała i zrobiła to samo.
Kibicowskie serce prawie mi stanęło.

A Maverick... stawia "Invincible" ponad "Bad" czy "Off The Wall"... tu już mam zawał.

Reasumując. Głos na Homesick bo prowadziła najnudniejsze najsłabsze ogniwo jakie miałem okazję czytać.

Nigdy więcej!
- Speed Demon
Oj Mandey nieuwaznie chyba czytales ,bylo wiele nudniejszych.Mandey pisze: najnudniejsze najsłabsze ogniwo jakie miałem okazję czytać.![]()
Ale glosowanie na ludzi (mimo ze to tylko zabawa)jest ciezsze niz wybieranie najslabszego ogniwa muzycznego. Wiec rozumiem te opory wielu forumowiczow do udzialu w tej zabawie.
Glos na Panka.
2-2
Ciekawe czyj glos zdecyduje

Mam na Panka ochotę zagłosować. Bo młody jest. Kto wie, co by było, gdyby Michael dostał 8 Grammys za Off The Wall? Może by nie nagrał Thrillera, tylko Invincible od razu i byśmy go dziś traktowali jak Lionela Richie 2? No nie wiem. Z drugiej strony jednak warto chwalić.
Tyle że już głosowałem na Mav. A Maverick to dopiero okaz. Ma cięty język, leci na małego Michaela, a przy tym faworyzuje takie rzeczy, że aż chce się jej grzechotką przed oczami pomachać... No iskrzy normalnie. I tu cały pies pogrzebany. Bo Katarzyna, a tak na imię ma Maverick (tak, tak, Mav to kobieta, nie pilot z Top Gun), zabłysnęła i zgasła. Pisze teraz tylko obiektywnie, żadnych figli migli. Chyba koleżanka potrzebuje dopingu. Więc Mav, jesteś dla mnie nadzieją tego forum. Głosuję na Panka. Sorry brachu.
Tyle że już głosowałem na Mav. A Maverick to dopiero okaz. Ma cięty język, leci na małego Michaela, a przy tym faworyzuje takie rzeczy, że aż chce się jej grzechotką przed oczami pomachać... No iskrzy normalnie. I tu cały pies pogrzebany. Bo Katarzyna, a tak na imię ma Maverick (tak, tak, Mav to kobieta, nie pilot z Top Gun), zabłysnęła i zgasła. Pisze teraz tylko obiektywnie, żadnych figli migli. Chyba koleżanka potrzebuje dopingu. Więc Mav, jesteś dla mnie nadzieją tego forum. Głosuję na Panka. Sorry brachu.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
oddane glosy;
Pank-4
Maverick-2
Pank jestes najslabszym ogniwem.
Maverick od dzis nosisz zolta koszulke lidera, do twarzy ci ;]
a tak sie przedstawia gradacja...
UGH!
siadeh_
Mandey
kaem
Willy
Majkel
M.Dż.*
Maro
Pank
Maverick
tak w ogole to runda miala trwac 2 dni i jakby tak to potraktowac to wygralby Pank, ale ze moja 12stogodzinowka w pracy i moje lenistwo powoduje pewne opoznienia, to sytuacja ulegla zmianie...ce't la vie Pank ;p
a swoja droga byles dzis niegrzeczny, to dostales za swoje
tak, tak wiwat wszystkie stany >koniec.
zamykam teatrzyk i zapraszam na kolejna odslone juz tradycyjnego ogniwa, w wypadku tego eksperymentu jak wiadomo operacja sie udala, pacjent zmarl ;]
Pank-4
Maverick-2
Pank jestes najslabszym ogniwem.
Maverick od dzis nosisz zolta koszulke lidera, do twarzy ci ;]
a tak sie przedstawia gradacja...
UGH!
siadeh_
Mandey
kaem
Willy
Majkel
M.Dż.*
Maro
Pank
Maverick
tak w ogole to runda miala trwac 2 dni i jakby tak to potraktowac to wygralby Pank, ale ze moja 12stogodzinowka w pracy i moje lenistwo powoduje pewne opoznienia, to sytuacja ulegla zmianie...ce't la vie Pank ;p
a swoja droga byles dzis niegrzeczny, to dostales za swoje

tak, tak wiwat wszystkie stany >koniec.
zamykam teatrzyk i zapraszam na kolejna odslone juz tradycyjnego ogniwa, w wypadku tego eksperymentu jak wiadomo operacja sie udala, pacjent zmarl ;]
'the road's gonna end on me.'
Nie Nie Nie.homesick pisze:tak w ogole to runda miala trwac 2 dni i jakby tak to potraktowac to wygralby Pank, ale ze moja 12stogodzinowka w pracy i moje lenistwo powoduje pewne opoznienia, to sytuacja ulegla zmianie...
Wnoszę o unieważnienie rundy finałowej i przeprowadzenie jej od nowa.
Tak się bawić nie będziemy.
Śmierdzi mi tu korupcją na kilometr,chyba ktoś coś tu po ustawiał....
Chyba trzeba będzie wnieść wniosek do prokuratory we Wrocławiu,Wydział Dyscyplinarny zapuka do Twoich drzwi Home Sick......
Kto Za przeprowadzeniem rundy finałowej jeszcze raz łapka w górę

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Ja czytałem dziś na internecie że prokuratura z Wrocławia dała nakaz CBA a ta już jedzie po niejaką Martę R. (pseudonim artystyczny "Homesick") do Warszawy w sprawie właśnie korupcji.Maro pisze:Śmierdzi mi tu korupcją na kilometr,chyba ktoś coś tu po ustawiał....
Ma zasiąść na ławie oskarżonych razem z Fryzjerem i dziś zatrzymanym Piotrem R. (pseudonim artystyczny "Reksio") z Poznania.
Druga sprawa jest taka, że nikt Piotra W. (pseudonim artystyczny "Pank") nie widział od jakiegoś czasu.