A tak poważnie to od dawna słucham Michaela, bo bardzo podoba mi się jego muzyka no i oczywiście taniec. Miałem gdzieś kolekcję jego albumów na taśmach magnetofonowych (pewnie żona wrzuciła do pieca) ale uratowałem kasety VHS z teledyskami HIStory i Dangerous. Teraz to przeżytek, bo odtwarzacze VHS leżą na strychach. Powróciłem właśnie do twórczości tego artysty - w dobie internetu to dużo łatwiejsze.
Giewont _to ja
Giewont _to ja
Cześć, nazywam się Giewont ... , jestem nałogowym maniakiem MJ od 15 lat ...
A tak poważnie to od dawna słucham Michaela, bo bardzo podoba mi się jego muzyka no i oczywiście taniec. Miałem gdzieś kolekcję jego albumów na taśmach magnetofonowych (pewnie żona wrzuciła do pieca) ale uratowałem kasety VHS z teledyskami HIStory i Dangerous. Teraz to przeżytek, bo odtwarzacze VHS leżą na strychach. Powróciłem właśnie do twórczości tego artysty - w dobie internetu to dużo łatwiejsze.
-
Smooth jazz
Ohayo Giewont
do tej pory pilnuje moich kaset VHS i magnetofonowych . Prócz jednej którą brat skasował
Jako że kocham góry to mam nadzieje że rozgościsz sie na stałe na tym skromnym forum

do tej pory pilnuje moich kaset VHS i magnetofonowych . Prócz jednej którą brat skasował
Jako że kocham góry to mam nadzieje że rozgościsz sie na stałe na tym skromnym forum
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
a właśnie nie ja nawet całkiem nie dawno kupiłam odtwarzacz vhs...giewont pisze:Teraz to przeżytek, bo odtwarzacze VHS leżą na strychach.
Witam i życzę mile spędzonego czasu :)
znam ten ból...też przez to przechodzę w tym roku już 15 lat...jak to ucieka....giewont pisze:jestem nałogowym maniakiem MJ od 15 lat ...
hey!
Giewont, że giewont? ciekawe jak masz na imię?
Góry Stołowe raczej polecam he he
Pozdrawiam Giewont!
Giewont, że giewont? ciekawe jak masz na imię?
Góry Stołowe raczej polecam he he
Pozdrawiam Giewont!
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
Dziękuję
Dziękuję za tak miłe powitanie. Zapisany jestem do kilku forum, ale takie przywitanie zgotowaliście mi tylko Wy. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Jestem Giewont, bo kocham góry, moje imię to Romek. Ile mam lat? Jestem młodszy od MJ o 16 lat. A moja przygoda z Michaelem zaczęła się dawno temu, kiedy jeszcze w Telewizji Polskiej puszczali jego teledyski, z których najbardziej utkwił mi w pamięci "Smooth Criminal".
A tak przy okazji, czy pamiętacie jak w "Smooth Criminal" MJ i jego tancerze nienaturalnie uginali się do przodu? Teraz zagadka - kto wie, jak producenci zrealizowali ten trik? Być może jest to materiał na osobny temat na forum, ale proszę o odpowiedzi.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów
Jestem Giewont, bo kocham góry, moje imię to Romek. Ile mam lat? Jestem młodszy od MJ o 16 lat. A moja przygoda z Michaelem zaczęła się dawno temu, kiedy jeszcze w Telewizji Polskiej puszczali jego teledyski, z których najbardziej utkwił mi w pamięci "Smooth Criminal".
A tak przy okazji, czy pamiętacie jak w "Smooth Criminal" MJ i jego tancerze nienaturalnie uginali się do przodu? Teraz zagadka - kto wie, jak producenci zrealizowali ten trik? Być może jest to materiał na osobny temat na forum, ale proszę o odpowiedzi.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów