Czy Justyn i Britnej są nadal razem?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
billie_jean

Czy Justyn i Britnej są nadal razem?

Post autor: billie_jean »

Gdzieś na mokotowie. godz. ok 5.00 AM... Za oknem słońce pokonuje mrok, dwoje ludzi po wyczerpujących nocnych pogawedkach których efektem jest guz na głowie Thrillera który przywalił głową w obramowanie łóżka próbuje zasnąć przy muzyce z radia... nagle w ich umysłach powstaje pytanie... "Czy Justyn i Britnej są nadal razem?"
Nie mogąc dojść do odpowiedzi postanowili zadać to pytanie na przyjaznym forum...

Zaspany Thriller & billie_jean:

Hej, mamy problem, bez tego nie zaśniemy, juz nie mamy zapałek żeby powieki podpierać... ratujcie, pozwólcie nam zasnąć... bo to jest jak klątwa.
Wiecie może czy Justyn i Britnej są nadal razem?

Mike:
W ostatni Fakcie kturego se czytłem w empikq kturego dorwłem na stoiskach ze gazetami które stoi w empiku w dziale z gazetami a do którego poszłem bo byłem ciekaw co piszą o moim idolu Majkelu. Bo wiecie żem chem zostać wielkim schow manem - aktorem bo piosenkarzem chcem zostać jak mi sie aktorstwo opaczy. I tam pisali że Justin nie jest już z Brytnej.

Jeanny100:
Nooo, też czytałam to :-)

Mike:
Ale na Interii pisali tak samo więc to chyba prawda.

Jeanny100:
Tez tak mysle :-)

dc_saar:
Ciekawy temat, ale chciałem zauważyć ze na moim forum ten temat już był i myślę że go troche hamsko kopiujecie. pozdro peace.

Willy:
Oto link:
www.srutututu.dc-saarforum.wievtopic/13 ... britney.de
Obrazek
Mazi:
Dzięki za przydatny link mój kolego Willy, zawsze mówiłem że Britney to fajna dupa, wypije za to Bosmana.

Xscape:
E tam ................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie tylko Brytney ma fajną dupe!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tak w ogóle!!!!!!!! To jestem szczęśliwy!!!!!!!!!! Bo jadę na wakacje do Chorwacji............. Na pewno moje ciało będzie pięknie opalone!!!!!!!!!! Ale spokojnie, nie płaczcie na zlot na pewno przyjade.

billie_jean:
:smiech:

Thriller :
:ziew:

thewiz:
Ale według prawa amerykańskiego związek Brytney i Justyna jest nielegalny. Ich związek według kodeksu nie jest związkiem bo pastor był pijany.
P.S.Odnosząc się do tak błachego problemu co poniektórych osób.... Tylko ludzie skrajnie nieinteligentni moga nie wiedzieć tak prostych, banalnych i oczywistch rzeczy... :ziew:
Obrazek

Little Devil:
Masz racje thewiz... zapodaje skrypty na ten temat:

www.brit.com
www.JustBritIt.com
www.just+brit.com

MJPOWER:
Poważni ludzie nie rozmawiają na takie tematy... A tak w ogóle musze się połozyć spać bo od jutra rana zbieram podpisy na liste wyborczą Cimka na molo w sopocie. żegnam.

Invincible:
WY jesteście jednak niepoważni, jesteście jak taka chołota, jak takie NIE WIADOMO CO, powinniście brać przykład ze mnie i z Mike'a. Przecież to jest forum Michaela Jacksona a nie Britney!!!!!

Mike:
Ty jedna zrozumiesz tutaj mnie :calus: zostańmy porzyjacielami.

Jeanny100:
Ale się ciesze! A kiedy sie spotkamy? ;-)

SUNrise:
Nie wiem, chyba nie z reszta moze tak ale Slash na pewno o tym nie wie bo bym o tym dawno wiedziała i zwięźle napisała.

MJowitek:
Masz racje Yolu, ale za nim uzasadnie tą rację to chciałabym zwrócić uwage na kardynalne błędy jezykowe w tym watku. Prof. Miodek by się za was wstydził!
Buszmen który jest już na dzisiaj zajety i nie znajdzie sił na odpisanie w tym temacie :diabel: na pewno się ze mną zgodzi, że porównujac bohaterów tego postu nie bardzo oni do siebie pasują charakterem, chociaz wizualnie całkiem nieźle się razem prezentują. Reasumując mój niesamowicie zwięzły post z racji nieustannego braku czasu związanego z niekończącą się sesją i zaspokajaniem zachcianek Busza :diabel: śmiem twierdzić że nie wiem ale może tak albo nie, a może jutro napisze czy tak czy nie.

Buszmen :
:diabel:
P.S.Pfff, jaki beznadziejny temat... Gdyby moje stare forum żyło :beksa: Ja bym ten temat zamknął

Pank:
ja też bym zamknął chociaż nie mam forum i nigdy nie miałem.
p.s.co myślicie o moim nowym avatarku?

Jeanny100:
chyba aviatarku coooo?

PAulina (bigfanka):
Ja i tak najbardziej kocham Misia :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Leonessa:
Oni nie są ze słonecznej Italii więc nie wiem.

Aneta:
Dżizus K***a ja pie****e! Co to za poj****y temat. Czy wy jesteście normalni do jasnej cholery?

M.Dż.*:
Nie no Atuś. Dajmy im szanse, to chwilowe, wiesz ta godzina i w ogóle, jak jestem zmęczona po występach to też mi odpie****a czasami... Po za tym to bardzo interesujące ;-)

Siadeh_:
Biorąc pod uwagę późną godzinę kiedy to z ludzi wampiry wychodzą :diabel: to nawet dopuszczalny jest taki temat ale myślę ze Schmittko powinien coś z tym zrobić.

pzdr._Siadeh_która_dopiero_co_wyszła_z_kąpieli_i_jeszcze_niecałkiem_wyschła_chociaż_się_długo_i_dokładnie_wycierała

Kaem:
mhm żono... :mniam: a czy matczyną pierś równie dobrze wytarłaś bo wiesz... ja zawsze jestem chetny ci w tym pomóc... :diabel:

Schmittko:
Już się miałem tym wczesniej zająć ale dopiero co wróciłem z Chin do których dotarłem na moich wiernych wrotkach.
Reasumujac: topic uważam za zamknięty.

billie_jean & Thriller:
Obrazek

Majkel:
Ponieważ moderator Schmittko, zamknął już topic, pozostaje mi tylko ban a coś zrobić musze bo w końcu jestem administratorem no nie? Żeby jednak zachowac pozory mojego człowieczeństwa stawiam ankiete co zrobić z billie_jean & Thriller'em

ANKIETA

Czy zbanować billie_jean & Thriller'a?

1. Tak
2. Nie
3. Jestem niepoczytalny

Wynik:
1. 98% (180)
2. 1% (2 głosy)
3. 1% (2 głosy)

Obrazek

Mjówki: Zbanować ich!, zbanować ich!, zbanowac ich!
Obrazek

billie_jean & Thriller:
No więc nadal nie uzyskaliśmy jasnej odpowiedzi na to banalne pytanie, dlatego tak kochamy to forum. Za to widzimy ze sprawy obrały zupełnie inny obrót.Obrazek

Majkel:
No i ich zbanowałem hahaha, was czas się skończył!
Obrazek
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Scenariusz i reżyseria:
THRILLER & billie_jean

Wszelka zbieżność nick'ów i postaci jest czysto przypadkowa.

Hej ludzie! Hello... To był żart :D Post wyżej był brakiem całkowitego braku snu i niepoczytalności która się objawiła nam o 5.00 AM a mi szczególnie kiedy stałem się rabinem i wyskoczył mi guz na czubku głowy kiedy to przywaliłem z bani w ściane glupija

P.S.
Nie banujcie nas, pleeeease! Ej no!
Awatar użytkownika
Willy

Re: Czy Justyn i Britnej są nadal razem?

Post autor: Willy »

billie_jean pisze:Willy:
Oto link:
www.srutututu.dc-saarforum.wievtopic/13 ... britney.de
Obrazek
Mazi:
Dzięki za przydatny link mój kolego Willy, zawsze mówiłem że Britney to fajna dupa, wypije za to Bosmana.
Moje linki zawsze działają ,nie tak jak ten, a Mazi woli Tyskie od Bosmana :]

A tak w ogóle to ROTFL'n'LOL :smiech: :smiech:

edit: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech:
Awatar użytkownika
Buszmen

Post autor: Buszmen »

P.S. Na moim starym forum nie można było zamykać tematów!!

Poza tym.... :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech:
Apeluję o więcej, więęęcej, WIĘĘĘĘĘĘCEJ! japrosic
Ludzie kurna, wy macie talent! :-)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Bożesz Ty moj! Poczatkowo zastanawiałam się gdzie Wy zescie przeprowadzili tę rozmowę... po chwili natknełam się na swego nicka i...zbaraniałam:" To ze mna już tak źle, ze nawet nie pamietam co i gdzie piszę??!!" I nagle olsnienie! TO ŻART! Ach jakam ja elokwentna, inteligentna, zwał , jak zwał wazne ze po protu geniusz :smiech:

REWELACJA! Od wczoraj moja ludzka połowa była cierpiąca, a wampirza częśc pogryzłaby kazdego, ale teraz to sie jak glupia turlam ze śmiechu po podłodze (co, notabene, wprowadzilo mego szefa w stan lekkiego osłupienia...).

BRAWO DLA TYCH PAŃSTWA! :-)

...pzdr
siadeh_rozbawiona_totalnie_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Super!!!!!!!!! Naprawde nieźle się ubawiłem........no i faktycznie nie tylko brajan spenser ma fajny tyłek........justin w niczym jej nie ustepuje....oczywiście nie będe wspominał o swojej seXcapeowskiej pupie....!!!
ps!!! na prawde niezły pomysł!!!
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Ale ja tak nie piszę, nie robię post scriptum, nie piszę z małych liter i nie pytam się, czy komuś podoba się mój avatar; czuję się poszkodowany :-)
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Minimum słów, maksimum treści: billie_jean powraca :-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Fajne to było ;-)
Obrazek

Post autor: MJowitek »

Super... przeczytałam to jeszzce raz przed robieniem obiadu i aż mi pomidor w lodówce pękł..
Tyle..że w mojej wypowiedzi..ekhm..jest parę błędów. Literówki, braki przecinków, że o stylu nie wspomnę... budowa zdań jest wprost karygodna :-P

MJowitek ;)
Awatar użytkownika
Schmittko

Re: Czy Justyn i Britnej są nadal razem?

Post autor: Schmittko »

a ja DZIŚ nagle, niespodziewanie, niewiadomo skąd, przypomniałem sobie, jak kiedyś THRILLER napisał, że Michael co najwyżej popełniłby samobójstwo po kobiecemu: otworzył okno, odkręcił gaz, napisał list pożegnalny i otworzył drzwi, żeby można go było szybko uratować...
i zacząłem się śmiać...
i wiecie co się teraz dzieje? Mój sąsiad siedzi w oknie i chce skoczyć... Już trzeci raz :smiech: Pod oknem 3 wozy strażackie, setka ludzi, a ja nie mogę powstrzymać śmiechu :smiech:

A to powyższe, to kwintesencja humoru... Śmiałem się bez przerwy :D Idealna karykatura!

EDIT:
mój sąsiad ma strasznego pecha, bo zawsze zanim skoczy, zdąży przyjechać straż pożarna i nadmuchać mu poduszkę pod oknem... Zrobię sobie kanapkę i pójdę popatrzeć :wariat:
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Choć pachnie plagiatem innego, stareńkiego już posta, to co tam. Śmieszne.
Też na początku się nie połapałem... Dołączam do dwóch sucharów ;-) .
Ech, przydałoby się trochę miejsca na serwerze na stare forum - tak czasem mnie bierze na wspominki.
Awatar użytkownika
aneta
V.I.P.

Post autor: aneta »

Nie no, k... , ludzie, ze się Wam w ogóle chce o Britney gadać nad ranem... Niektórzy to w ogóle mają popierd... , nudzi im sie w życiu, za robotę by się wzieli a nie tu złudna elokwencją mamią umysły mjówek...
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
Awatar użytkownika
Janet

Post autor: Janet »

:smiech: :smiech: :smiech: Ale się uśmiałam :dance:
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

a ja siedząc sobie z dala od Internetu... gdzie zasięgu często nawet nie było jak jechałem trochę na rowerze... to jako najlepszy obecny kwiatek z forum dostałem w liście zwykła pocztą polską podesłany wydruk tego postu... nic dodać, nic ująć :)
No może lekkie przejaskrawienie mnie... choć może i nie... kto mnie zna na żywo i wie jaki jestem to wie swoje, a tak to może i taki jestem, a niech Wam będzie :)

Miałem ubaw, dzięki Billie Jean i Thriller :happy:
...
ODPOWIEDZ