Nie mogąc dojść do odpowiedzi postanowili zadać to pytanie na przyjaznym forum...
Zaspany Thriller & billie_jean:
Hej, mamy problem, bez tego nie zaśniemy, juz nie mamy zapałek żeby powieki podpierać... ratujcie, pozwólcie nam zasnąć... bo to jest jak klątwa.
Wiecie może czy Justyn i Britnej są nadal razem?
Mike:
W ostatni Fakcie kturego se czytłem w empikq kturego dorwłem na stoiskach ze gazetami które stoi w empiku w dziale z gazetami a do którego poszłem bo byłem ciekaw co piszą o moim idolu Majkelu. Bo wiecie żem chem zostać wielkim schow manem - aktorem bo piosenkarzem chcem zostać jak mi sie aktorstwo opaczy. I tam pisali że Justin nie jest już z Brytnej.
Jeanny100:
Nooo, też czytałam to
Mike:
Ale na Interii pisali tak samo więc to chyba prawda.
Jeanny100:
Tez tak mysle
dc_saar:
Ciekawy temat, ale chciałem zauważyć ze na moim forum ten temat już był i myślę że go troche hamsko kopiujecie. pozdro peace.
Willy:
Oto link:
www.srutututu.dc-saarforum.wievtopic/13 ... britney.de

Mazi:
Dzięki za przydatny link mój kolego Willy, zawsze mówiłem że Britney to fajna dupa, wypije za to Bosmana.
Xscape:
E tam ................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie tylko Brytney ma fajną dupe!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tak w ogóle!!!!!!!! To jestem szczęśliwy!!!!!!!!!! Bo jadę na wakacje do Chorwacji............. Na pewno moje ciało będzie pięknie opalone!!!!!!!!!! Ale spokojnie, nie płaczcie na zlot na pewno przyjade.
billie_jean:
Thriller :
thewiz:
Ale według prawa amerykańskiego związek Brytney i Justyna jest nielegalny. Ich związek według kodeksu nie jest związkiem bo pastor był pijany.
P.S.Odnosząc się do tak błachego problemu co poniektórych osób.... Tylko ludzie skrajnie nieinteligentni moga nie wiedzieć tak prostych, banalnych i oczywistch rzeczy...

Little Devil:
Masz racje thewiz... zapodaje skrypty na ten temat:
www.brit.com
www.JustBritIt.com
www.just+brit.com
MJPOWER:
Poważni ludzie nie rozmawiają na takie tematy... A tak w ogóle musze się połozyć spać bo od jutra rana zbieram podpisy na liste wyborczą Cimka na molo w sopocie. żegnam.
Invincible:
WY jesteście jednak niepoważni, jesteście jak taka chołota, jak takie NIE WIADOMO CO, powinniście brać przykład ze mnie i z Mike'a. Przecież to jest forum Michaela Jacksona a nie Britney!!!!!
Mike:
Ty jedna zrozumiesz tutaj mnie
Jeanny100:
Ale się ciesze! A kiedy sie spotkamy?
SUNrise:
Nie wiem, chyba nie z reszta moze tak ale Slash na pewno o tym nie wie bo bym o tym dawno wiedziała i zwięźle napisała.
MJowitek:
Masz racje Yolu, ale za nim uzasadnie tą rację to chciałabym zwrócić uwage na kardynalne błędy jezykowe w tym watku. Prof. Miodek by się za was wstydził!
Buszmen który jest już na dzisiaj zajety i nie znajdzie sił na odpisanie w tym temacie
Buszmen :
P.S.Pfff, jaki beznadziejny temat... Gdyby moje stare forum żyło
Pank:
ja też bym zamknął chociaż nie mam forum i nigdy nie miałem.
p.s.co myślicie o moim nowym avatarku?
Jeanny100:
chyba aviatarku coooo?
PAulina (bigfanka):
Ja i tak najbardziej kocham Misia
Leonessa:
Oni nie są ze słonecznej Italii więc nie wiem.
Aneta:
Dżizus K***a ja pie****e! Co to za poj****y temat. Czy wy jesteście normalni do jasnej cholery?
M.Dż.*:
Nie no Atuś. Dajmy im szanse, to chwilowe, wiesz ta godzina i w ogóle, jak jestem zmęczona po występach to też mi odpie****a czasami... Po za tym to bardzo interesujące
Siadeh_:
Biorąc pod uwagę późną godzinę kiedy to z ludzi wampiry wychodzą
pzdr._Siadeh_która_dopiero_co_wyszła_z_kąpieli_i_jeszcze_niecałkiem_wyschła_chociaż_się_długo_i_dokładnie_wycierała
Kaem:
mhm żono...
Schmittko:
Już się miałem tym wczesniej zająć ale dopiero co wróciłem z Chin do których dotarłem na moich wiernych wrotkach.
Reasumujac: topic uważam za zamknięty.
billie_jean & Thriller:

Majkel:
Ponieważ moderator Schmittko, zamknął już topic, pozostaje mi tylko ban a coś zrobić musze bo w końcu jestem administratorem no nie? Żeby jednak zachowac pozory mojego człowieczeństwa stawiam ankiete co zrobić z billie_jean & Thriller'em
ANKIETA
Czy zbanować billie_jean & Thriller'a?
1. Tak
2. Nie
3. Jestem niepoczytalny
Wynik:
1. 98% (180)
2. 1% (2 głosy)
3. 1% (2 głosy)

Mjówki: Zbanować ich!, zbanować ich!, zbanowac ich!

billie_jean & Thriller:
No więc nadal nie uzyskaliśmy jasnej odpowiedzi na to banalne pytanie, dlatego tak kochamy to forum. Za to widzimy ze sprawy obrały zupełnie inny obrót.

Majkel:
No i ich zbanowałem hahaha, was czas się skończył!