Witam hey i czołem xP
Właśnie, opowiedz nam o pracy ;)
Streetwalker, na pracę praktycznie godzą się rodzice już 5-letnich dzieci (nie mam na myśli Michaela. A żeby nie było, to znam taką dziewczynkę koło właśnie 5-7 roku życia umie się tak wyginać, że nie wiem. Teraz prawdopodobnie rozpoczyna taką karierę, ale nie wiem, bo straciłam kontakt) także wiesz ;D
No i - oczywiście - WiTaJ! xd
Streetwalker, na pracę praktycznie godzą się rodzice już 5-letnich dzieci (nie mam na myśli Michaela. A żeby nie było, to znam taką dziewczynkę koło właśnie 5-7 roku życia umie się tak wyginać, że nie wiem. Teraz prawdopodobnie rozpoczyna taką karierę, ale nie wiem, bo straciłam kontakt) także wiesz ;D
No i - oczywiście - WiTaJ! xd

kurcze dawno tutaj nie wchodziłam i nie przeczytałam kilku postów :/ ale zaraz nadrobię :)
niee interes rodzinny raczej nie bo w sklepie o nazwie Carrefour pracuje i towar wykładam :P kto z Poznania to pewnie wie co to za sklep :Psergi13 pisze:Witamy, a ta praca to jakiś interes rodzinny czy co???
ja pracuje od w sumie 14 roku zycia :P bo mnie do tego sytuacja zmusiła... ale juz sie przyzwyczaiłam i jakoś leci :)Karottka pisze:Właśnie, opowiedz nam o pracy ;)
Streetwalker, na pracę praktycznie godzą się rodzice już 5-letnich dzieci (nie mam na myśli Michaela. A żeby nie było, to znam taką dziewczynkę koło właśnie 5-7 roku