Szkocja

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Maro, niedawno wróciłam ze Szkocji. :P Piękny kraj.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Karolina pisze:Maro, niedawno wróciłam ze Szkocji. :P Piękny kraj.
A gdzie byłaś w Szkocji ? :D
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Karolina

Edynburg. I jeszcze chętnie tam wrócę (coby drugi raz wejść na 'd.pę Artura' - fajne widoki ;D).
Awatar użytkownika
Maro

A byłaś na Capton Hill?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Karolina

Nie. Fajnie jest? Na pewno jest jeszcze wiele fajnych miejsc, ja byłam tam z klasą i widziałam same najsłynniejsze miejsca (i parę mniej znanych w Edynburgu). I jak już napisałam - jeszcze tam wrócę. Świetny kraj, mogłabym sobie mieszkać koło klifów. Zazdroszczę Ci, Maro. :) Btw, w jakim mieście mieszkasz?
Awatar użytkownika
Maro

Hehe fajnie ze można z kimś pogadać o Szkocji :) widzę że nam nawet wydzielili temat :) zapraszam do dyskusji :)

Co do Capton Hill,z tego miejsca widać z 80% Edinburgh :) widać również Fife po drugiej stronie "forth of firth"

Tutaj fotka moja na Capton Hill :

Obrazek

Może nie dziś ale jutro powrzucam jakieś ciekawe fotki ze Szkocji:)

Gdzie ja mieszkam ? w Perth :) dokładnie w Perth Airport :)

Perth była kiedyś stolicą Szkocji :) Polecam jak kiedyś będziesz miała szanse przyjechać do Perth to musisz się wybrać na Kinnoul Hill,Scone Palace,zobaczeć polskie groby żołnierzy i harbour :)

tutaj pare fotek z Kinnoul Hill :)

http://s272.photobucket.com/albums/jj17 ... _JT/Perth/
Awatar użytkownika
Maro

Wikipedia po Szkocku,zapraszam aby zobaczyć jakie inne mają słówka.ps to nie jest gaelic :)

http://sco.wikipedia.org/wiki/Main_Page
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

znowu gadu gadu?
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ