Mimo wszystko to nic osobistego , tylko zabawa ;)ugh! pisze:Jestesće okropni.
Teatrzyk Homesick
Chyba kuleżanka się rozpędziła. Zagłosowałbym pewnie na PanKaema (rycerz, giermek, koń, a cóż to znowu za krocze?!), ale boję się, że wtedy odpadłbym z Kaemem. A to niewątpliwa strata na tym etapie zabawy by była. Zagłosowałbym też na ugha, bo z daleka widać, iż intel... zaint... pom... o! doświadczeniem znacznie odbiega od reszty tutaj zgromadzonych. Ale daję mu szansę - bo wyjdzie na ludzi. No i jest fanem South Park.homesick pisze:PanKaem -
> kaem
> Pank
Z tego wszystkiego, mój głos na Siadeh. Bo to dusza artystyczna, definicja sprawnej organizacji, w dodatku nie boi się śmierci, cmentarzy i udzielania wywiadów TVN24. I ma fajne mieszkanie. I fajną antyramę na ścianie. Tylko, że ciałem z nami ostatnio nieobecna - a kto by nie chciał, by znów tutaj wpadła, zrobiła mały popłoch, dała kilka ostrzeżeń i udzieliła takich reprymend... jak chociażby niegdyś Kopciowi? A poza tym napisała trochę fajnych postów?

Eee tam. Na paru albumach Michaela też jest wysoki poziom wszystkich ogniw i jakoś masowo się ludzie rzucali do glosowania. Przyczyna musi być inna.onlyKATE pisze:Wysoki poziom wszystkich ogniw sprawia

Nie bójcie się! I bez tego dostaniecie, jak będziecie niegrzeczni.Speed Demon pisze:Czyżby forumowicze bali się zemsty moderatorów, że nikt nie głosuje?:)

Akurat. :P Tak to się nie liczy. Home?onlyKATE pisze:Maro*
- *ogniwo wyłonione drogą losową. ;)
Tak czulem ze raczej ciezko bedzie z frekwencja w tym temacie.
No ludzie nie bac sie tylko glosowac!
To tylko zabawa.
Moderatorzy wam glowy nie urwa.
Nie maja z nami szans
Piszcie i argumentujcie. Np:
Mandey - nie cierpie Dirty Diany
Maverick-vincek to BJ XXI wieku
Maro - moja ulubiona plyta to Invincible
i popatrzcie jak ladnie stoje na palcach
Pank - Madonna
Kaem - omnibus do k*** m**
M.Dz* - i tak jestem bardziej podobny do Michaela
Siadeh - nieobecni glosu nie maja
Majkel - ladny mi ojciec co opuszcza swoje dzieci, lapka w lapke z matka
Willy - tylko tymi multimediami zasmieca nam glowy
UGH! - omnibus do kwadratu,ale przynajmniej dowcipny
PanKaem - a co to k**** jest?
No ludzie nie bac sie tylko glosowac!
To tylko zabawa.
Moderatorzy wam glowy nie urwa.
Nie maja z nami szans

Piszcie i argumentujcie. Np:
Mandey - nie cierpie Dirty Diany
Maverick-vincek to BJ XXI wieku
Maro - moja ulubiona plyta to Invincible

Pank - Madonna
Kaem - omnibus do k*** m**
M.Dz* - i tak jestem bardziej podobny do Michaela
Siadeh - nieobecni glosu nie maja
Majkel - ladny mi ojciec co opuszcza swoje dzieci, lapka w lapke z matka
Willy - tylko tymi multimediami zasmieca nam glowy
UGH! - omnibus do kwadratu,ale przynajmniej dowcipny
PanKaem - a co to k**** jest?
Głosuję na UGH, bo przynajmniej oficjalnie nie widnieje jako moderator
, a prawdę i tak znamy
Jako jedyny moderator jak na razie zagłosował ... Pank, najmłodszy a najodważniejszy, a reszta się BOI.
Canario bardzo fajne podsumowanie.

Mandey nie buntuj, tylko głosuj.Mandey pisze:Pank, jak śmiesz głosować na kolegów i koleżanki po fachu!?
Jako jedyny moderator jak na razie zagłosował ... Pank, najmłodszy a najodważniejszy, a reszta się BOI.
A moderator to nie forumowicz, może i na kierowniczym stanowisku ale forumowicz. Takie moje zdanie.Mandey pisze:To forumowicze powinni głosować tylko by wyniki były obiektywne. Takie moje zdanie.
Canario bardzo fajne podsumowanie.
Juz nie chcialem Cie pograzacMandey pisze: ...a ten niby rocker "Give In To Me" to gdzie? Też nie lubię.

Pofolgowalem sobie troszke , bo nie bede mogl uczestniczyc w dalszej czesci tej zabawy
ale jesli bedzie dalej taka frekwencja to nie wiem czy ten temat nie skonczy sie przed-wczesnie
a szkoda by bylo
Liczy się, liczy. Losowanie ustawione, ale cii..Pank pisze:Akurat. :P Tak to się nie liczy. Home?onlyKATE pisze:Maro*
- *ogniwo wyłonione drogą losową. ;)

Jagi0012 pisze:głosuje na UGH!
Jako pisze:głosuje na UGH
No tak, większość zachowawczo rzuciła się w tę stronę...Aisha pisze:Głosuję na UGH
Z całym szacunkiem dla pana o wdzięcznym nicku ugh!,
jednak ja jego kandydaturę rozpatrywałam z lekkim przymrużeniem oka.
A szkoda, bo ja właśnie South Park'u nie lubię.
o widze, ze sie ruszylo...tyle, ze kazdy boi sie argumentowac z jajem ;]
pssst to nie jest powazna gra ani wybory miss...
robta tu co chceta, byle z glowa...bawta sie..a jak nuda zje ten temat, nic nowego nie raz NO przymieralo glodem braku dyskusji ;]
moje ogniowo, moje zasady, znaczy sie brak zasad ;pMandey pisze:Pank, jak śmiesz głosować na kolegów i koleżanki po fachu!? Jęzor
Zasady tego ogniwa powinny być takie aby żaden z moderatorów nie mógł
głosować... wiadomo jak jest. sesese To forumowicze powinni głosować tylko by wyniki były obiektywne. Takie moje zdanie.
pssst to nie jest powazna gra ani wybory miss...
robta tu co chceta, byle z glowa...bawta sie..a jak nuda zje ten temat, nic nowego nie raz NO przymieralo glodem braku dyskusji ;]
'the road's gonna end on me.'
Canario, wiem że jesteś bardzo przywiązany do moich wypowiedzi z NO, ale pozwolę sobie na przypomnienie, że uważam iż utwór "Invincible" jest lepszy od piosenki "Billie Jean". Żadnych porównań tej piosenki do jakiegokolwiek albumu sobie nie przypominam.
I w ogóle chciałabym zagłosować na homesick i co?
I w ogóle chciałabym zagłosować na homesick i co?

Śmiem! Wolno mi! I musisz się pogodzić z faktem, że mam prawo zagłosować też na Ciebie... bo wypada tak zignorować niecną grę Homesick? Prawię moją kobietę?Mandey pisze:Pank, jak śmiesz głosować na kolegów i koleżanki po fachu!?

Pomysł upadł, bo ciężko robić NO z tak niewielką ilością osób... jeszcze gorzej niż z albumami Jackson Five.Mandey pisze:Zasady tego ogniwa powinny być takie aby żaden z moderatorów nie mógł głosować...

Maverick pisze:uważam iż utwór "Invincible" jest lepszy od piosenki "Billie Jean".

Ju basta!ugh! pisze:I skruł ju gajs end iam going hom.